Smoothie & The Urbans, alături de 8 vedete percum Irina Rimes, Randi și Cornel Ilie, au lansat o variantă inedită a ”L’Ombelico Del Mondo” (Jovanotti Cover)

LaMaruta

Când virusul a crezut că este ”buricul pământului”, deși în izolare, niște voci s-au unit și au realizat o piesă și un videoclip-mesaj: muzica și dansul ne unesc, ne fac mai puternici și ne dau dreptul să fim noi ”buricul pământului” în fața virusului. Astfel, Smoothie & The Urbans au intrat în studiourile de acasă. Cum sună ”L’Ombelico Del Mondo” (Jovanotti Cover) și ”Șaraiman” în aceeași piesă? Cum au cântat și dansat în clip Cornel Ilie (VUNK), Irina RIMES, RANDI, Roman (ZDOB și ZDUB), Claudia PAVEL, Marian DRĂGULESCU, Alex Ioniță & Silviu Balaure (ASTRA GIURGIU)?

Videoclipul piesei a fost lansat ieri, în direct, în emisiunea ”La Maruță”. Marius Stoica aka Smoothie spune că ”acest clip este modul în care am reușit să strâng sub motto-ul «În fața pandemiei suntem cu toții necunoscuți» un grup ‘infracțional’ de mișto, de petrecere organizată de la fiecare de acasă.”

Povestea a început simplu. Pe lângă ”stăm acasă”, am pierdut și vacanța din Italia ce urma să fie în aprilie, alături de viitoarea soție. Ce e de făcut? După 5 minute de gândire, Smoothie și-a spus că singurul ieșit pe care ar fi trebuit să îl practicăm în starea de urgență ar fi fost ieșitul din zona de confort. Motiv pentru care a decis să învețe o piesă într-o limbă «vorbită doar cu mâinile» până atunci: italiana. Și dacă tot nu te mai duci tu la Veneția, încerci să o aduci mai aproape de tine. Mai mult, alături de colegii de la The Urbans a ajuns la concluzia că trebuie găsită o cale prin care să simtă iar energia unui concert. Vibe-ul acela pe care îl simțise ultima oară pe 7 martie, la ultimul concert live pe care băieții l-au susținut pe un rooftop din centrul Bucureștiului.

Și de aici intră în scenă, în ordinea numerelor de pe portativ, persoane pe care Smoothie le consideră apropiate. Marius Stoica povestește: ”Cornel Ilie a fost primul care a zis «DA, hai să facem și să bucurăm oamenii de acasă… De la noi de acasă!» Randi a fost cel care a căutat un decor colorat pentru a ne însenina vremurile mohorâte. Roman de Zdob și Zdub mi-a zis: «Să facem Universul mai bun prin energia noastră. Nu știu să dansez, dar o să chiui să treacă virusul ăsta odată!» Claudia Pavel este o prietenă draga și are dă vibe mișto, direct de pe plajă – locul unde se afla izolată. Sîc! Irina Rimes  s-a lansat cu prima ei piesă la București FM, locul unde sunt matinalist. Nu m-a refuzat. Iar dansul ei este irecuperabil de molipsitor. Marian Drăgulescu a făcut ca forța și concentrarea să întâlnească bucuria și căldura unui mare campion. Alex Ioniță & Silviu Balaure, pentru că fotbalul este un joc, virusul nu! «Hai să incercăm să îl driblăm împreuna, direct din cantonament», mi-au spus. Mulțumiri celor de acasă, de la bariton liric, pâna la model, IT-ist sau bancher. Cu toții ne-ați dat din energia voastră și a locurilor unde ați stat cuminți să treacă nebunia. Nu a trecut, dar energia voastra e molipsitoare!”

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *