Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine din acest an

mamaia-fest-20-400x200

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine din acest an! Este firesc ca acest festival emblematic pentru industria muzicală din România să meargă mai departe. Din acest considerent, Select Music Production  împreună cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România si Consiliul Judetean Constanta au decis sa facă tot ce este posibil pentru a readuce acest important eveniment acolo unde-i este locul, in prima linie a evenimentelor muzicale.

Festivalul de la Mamaia este cel mai cunoscut şi popular festival muzical românesc, istoria lui începând în 1963. De-a lungul anilor, nume mari ale muzicii uşoare, pop sau rock au urcat pe scena acestui festival, la început debutând, mai târziu susţinând recitaluri. Zeci de compozitori au creat melodii pe care le-au lansat la Mamaia, multe dintre ele devenind şlagăre.

Organizatori: Select Music Production în parteneriat cu Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania si Consiliul Judetean Constanta

Perioada de desfăşurare: 1-3 mai 2020

Locatia: Pavilionul Expozitional Constanta

Festivalul va cuprinde sectiunea de Creatie, sectiunea de interpretare si o noua sectiune de pop si pop fusion electronic opera etc.

Această nouă secţiune introdusă de organizatori în această ediţie are ca scop aducerea în atenţia tinerilor a celor mai cunoscute şi valoroase melodii din toate genurile muzicale. Este, în opinia organizatorilor, o modalitate de a duce mai departe compoziţii valoroase într-un ambalaj nou şi adaptat tendinţelor.

Primele două zile (1 si 2 mai) vor fi zile de concurs care se vor încheia cu recitaluri de excepție.

Ultima seară a Festivalului se va încheia cu – GALA LAUREAŢILOR – un spectacol cu şi despre cei mai mari artişti români care au făcut istorie în muzica uşoară românească.

Detalii, aici.

Foto: uzpr.org.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *