Secrete pentru longevitate! Afla trucurile celor mai in varsta femei din lume!

Toate vrem sa aflam secretul unei vieti lungi si fericite, insa adevarul este ca nu exista o regula universal valabila. In functie de persoana cu care stai de vorba, raspunsul poate fi unul diferit.

birthday13n-1-webCele mai in varsta doamne din lume au decis sa impartaseasca secretul longevitatii iar raspunsurile lor sigur te vor uimi.

Emma Morano, 115 ani – Femeia din Italia spune ca viata indelungata se datoreaza consumului de oua crude si lipsei barbatilor din viata ei. Emma a consumat oua crude inca din adolescenta, cand medicul i le-a recomandat pentru a trata anemia. Obisnuia sa manance cate trei, insa acum se rezuma doar la doua. In plus, dupa o casatorie nefericita care s-a incheiat in 1938, Morano a ales sa nu se mai casatoreasca niciodata.

Jessie Gallan, 109 ani – Cea mai batrana femeie din Scotia spune ca secretul sau este unul simplu: fara barbati si o alimentatie similara de-a lungul anilor. In fiecare dimineata, femeia mananca un bol de terci de ovaz. Nu a fost casatorita niciodata.

Elizabeth Sullivan, 104 ani – Crede ca longevitatea i se datoreaza unei bauturi despre care medicul sau a avertizat-o ca o va ucide: Dr. Peppet. Elizabeth bea si acum de trei ori pe zi acest „elixir al nemuririi”.

Misao Okawa, 116 ani – Este cea mai in varsta persoana din lume iar sfaturile sale pentru longevitate sunt foarte simple: sushi, relaxare si opt ore de somn pe noapte.

Gertrude Weaver, 116 ani – Crede ca longevitatea i se datoreaza bunatatii: „Trateaza persoanele din jurul tau corect si fii draguta cu toata lumea, la fel cum ti-ar placea si altii sa fie cu tine”, spune femeia.

Jeralean Talley, 115 ani – Este singura dintre veterane care nu are niciun secret. Crede ca a ajuns la aceasta varsta datorita lui Dumnezeu.

Susannah Mushatt Jones, 115 ani – Secretul longevitatii sale? Nu a avut niciodata copii si a consumat zilnic bacon.

Sursa

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *