Ateliere gratuite de yoga pentru dezvoltare personala, in premiera la Bucuresti, la Yoga Open Day

Yoga Open DayO sesiune cu intrare libera de ateliere cu specialisti internationali, in care participantii exploreaza modul in care yoga poate contribui la dezvoltarea personala armonioasa si la depasirea stresului cotidian, este organizata in premiera la Bucuresti de asociatia atha yoga iti.

Cum poate yoga sa devina stilul tau de viata? Cum se poate integra aceasta disciplina antica in viata moderna si frenetica de zi cu zi? Dezvoltare personala, tehnici pentru eliminarea stresului, beneficii reale ale disciplinei yoga pentru o postura corecta si pentru echilibru, yoga – ca mod complementar de  comunicare si de integrare etica in societate, se numara printre lucrurile pe care le pot descoperi participantii la sesiunea de ateliere demonstrative de yoga cu specialisti internationali, cu intrare libera,  care va avea loc duminica, 26 aprilie, intre orele 11.00 si 17.00 la Hermitage.Urban Spiritual Hub, strada Mihai Eminescu, Nr.127 din Bucuresti.

Evenimentul este organizat de asociatia atha yoga iti, fondata si sustinuta activ de maestra Alexandra van Oosterum, E-RYT 500 (Italia), cu peste 25 de ani de experienta de predare si practica, vice-presedinte al asociatiei, si Livia Constantin, RYT 500, reintoarsa in Romania dupa 25 de ani petrecuti in Italia, unde a descoperit si a studiat yoga. Livia Constantin este presedinta  asociatiei atha yoga iti. Impreuna au creat  un program de 200 de ore de formare a instructorilor de yoga, 200-hour Teacher Training Program, singurul in Romania care integreaza valorile filosofiei clasice indiene si ale culturii yoga exprimate in textele traditionale cu abordarea moderna bazata pe ultimele cercetari stiintifice si medicale. Școala atha YOGA iti este membru deplin RYS 200 acreditat de Yoga Alliance, cea mai mare asociatie internationala non-profit a comunitatii yoga.

“Yoga, asa cum o practicam noi, poate fi o cale de a educa oamenii sa adopte un stil de viata mai bun. De a explora sensul vietii de zi cu zi. De a privi lumea cu prospetime, mai curiosi, fara fanatism si de a vedea dincolo de aparente. Yoga are puterea de a transforma oamenii, iar oamenii sunt cei care transforma lumea”,  explica Livia Constantin principiul care sta la baza atha yoga iti.

Cele trei sesiuni gratuite de yoga sunt programate de la ora 12.00, respectiv 15.00 –  acestea sunt dedicate adultilor intre 16 si 99 de ani si de la ora 13.00  –  aceasta sesiune fiind dedicata copiilor peste 4 ani si adolescentilor, pentru care yoga poate fi un limbaj divers de comunicare si un spatiu nou pentru a creste in armonie cu parintii, prietenii, bunicii, care sunt si ei bineveniti in acest atelier.

Intrarea la sesiunile de yoga este libera, in limita locurilor disponibile si in baza inregistrarii. Pentru a va inregistra, accesati acest link.

In deschiderea evenimentului vor fi mai multe prezentari, o sesiune de Q&A, iar in foier, un aperitiv vegetarian. Recomandarea organizatorilor este de a purta imbracaminte si incaltaminte lejera: intrarea in sala, atat pentru prezentari cat si pentru sesiunile de yoga, se va face fara pantofi.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *