Core Invest Health lansează Movial Plus pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor

Movial Plus-145 LeiNu-ţi imaginezi viaţa fără mişcare? Nici nu trebuie! Persoanele inactive fizic au un risc mai mare de a fi expuse depresiei şi anxietăţii, sunt mai predispuse la izbucniri nervoase şi pot suferi de-a lungul vieţii de multiple afecţiuni, de la boli cardiace, până la artroză şi alte complicaţii asociate acesteia. În egală măsură, dacă eşti supus unui efort fizic intens şi prelungit sau practici constant sport, inclusiv de performanţă, înseamnă că te-ai confruntat cel puţin o dată cu dureri articulare. Core Invest Health introduce pe piaţa din România o nouă generaţie de suplimente alimentare pentru sănătatea articulaţiilor prin intermediul Movial Plus, formulă complexă inovativă ce ajută la regenerarea articulaţiilor, reduce inflamaţia şi elimină durerea în doar 21 de zile!

Previne cele mai frecvente probleme articulare cu Movial Plus

Conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, bolile articulare afectează peste 65% dintre persoanele adulte, iar cea mai presantă problemă este durerea care duce în timp la disconfort fizic şi la incapacitatea de a-ţi desfăşura normal activităţile zilnice. Din păcate, importanţa protejării articulaţiilor este conştientizată abia la apariţia durerii, iar cele mai frecvente dureri sunt cele de genunchi, urmate de durerile de umeri şi şolduri.

Vestea bună este că bolile articulare pot fi prevenite, încetinite şi chiar stopate prin adaptarea efortului fizic vârstei, întărirea masei musculare, mişcări uşoare regulate, dietă sănătoasă şi postura corectă a corpului, dar şi prin administrarea de suplimente alimentare care calmează durerea şi inflamaţia şi în egală măsură protejează şi regenerează cartilajul articular supus presiunii.

Dacă simţi durere în timpul mersului, la urcarea scărilor, în timp ce stai pe scaunul de la birou, când te apleci sau când îţi îndeplineşti activităţile zilnice, trebuie să consulţi un medic specialist şi să iei în calcul administrarea de suplimente alimentare eficiente în prevenţia şi tratarea rigidităţii articulare şi a osteoartritei, afectiune ce ocupă locul 4 în rândul femeilor și locul 8 la bărbați.

„Deşi tendinţa generală este să credem că  problemele articulare sunt specifice doar vârstei a treia şi doar celor care nu fac sport, acestea se pot instala încă din copilărie, adolescenţă sau tinereţe, indiferent că eşti sedentar sau activ. E adevărat însă că în jurul vârstei de 30 de ani se atinge un maximum al masei osoase, după care ţesuturile şi cartilajele încep să se subţieze şi astfel apar durerile articulare. În aceste condiţii, un supliment alimentar pentru susţinerea mobilităţii articulaţiilor este necesar atât ca prevenţie, cât şi ca soluţie de refacere a articulaţiilor şi de calmare a durerii. De aceea, apreciez complexitatea ingredientelor active şi eficiența clinică demonstrată a Movial Plus, cu atât mai mult cu cât oferă protecţie celor care îşi expun articulaţiile unui efort sporit sau sunt predispuşi la întinderi, dureri ori fracturi. Sfatul meu este să faceţi zilnic exerciţii de întindere de circa 5-10 secunde folosind degetele, încheieturile, braţele şi gleznele întrucât articulaţiile nu îşi pot exersa singure mobilitatea şi în acest mod le menţineţi în stare optimă”- susţine Claudiu Osman, fost sportiv de performanţă şi personal trainer la Cybex Gym.

Lubrifierea articulaţiilor este cu atât mai necesară în perioada premergătoare sezonului estival, când activităţile fizice sunt mai numeroase, depunem eforturi să ne recăpătăm formele corpului dorite prin practicarea de diverse sporturi, petrecem mai mult timp în aer liber plimbându-ne cu rolele, bicicleta sau făcând jogging.

Movial Plus este rezultatul unei munci de cercetare intense, care şi-a dovedit eficiența prin beneficiile oferite tuturor celor care l-au administrat de-a lungul timpului. Tratamentul cu Movial Plus a fost testat timp de 6 luni, în condiţii fizice extreme, de către membrii clubului de fotbal Atletico Madrid (jucători profesionişti din prima ligă, precum şi atleţi care performează în alte categorii),dar şi seniori retraşi din activitatea sportivă, în total 40 de persoane. Rezultatele au arătat că Movial Plus menţine funcţia cartilajului articular, îmbunătăţeşte recuperarea fizică şi neutralizează stresul oxidativ. În plus, acest supliment alimentar beneficiază de conceptul patentat Fluidart, o combinaţie unică de 4 ingrediente naturale cu grad foarte bun de absorbţie, ce acţionează simultan şi direct la nivelul articulaţiilor, având şi avantajul că reduce costul total al tratamentului prin efectul său dublu – antiinflamator şi analgezic” – explică dr. Dana Stănciulescu, CEO Core Invest Health.

Cum acţionează Movial Plus  – prietenul articulaţiilor sănătoase

Beneficiile formulei inovatoare pe care se bazează Movial Plus sunt în strânsă legătură cu ingredientele active din compoziţia sa, care acţionează astfel:

  • Colagenul hidrolizat de tip Istimulează producţia proprie a organismului de colagen tip II şi ajută la funcţionalitatea şi flexibilitatea articulaţiilor
  • Acidul hialuronic cu greutate moleculară ridicată ajută la menţinerea în condiţii foarte bune a lichidului sinovialreduce inflamaţia şi elimină în timp durerea
  • Extractul uscat de rodie are efect antiinflamator şi antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular şi are efect progresiv de refacere a ţesutului afectat
  • Vitamina Casigură suportul natural în procesul de sinteză a colagenului, asigurând conservarea concentraţiei optime de acid hialuronic. Are de asemenea efect antioxidant şi imunostimulator.

Movial Plus se administrează câte 1-2 capsule pe zi, cu apă, preferabil la micul dejun. Pentru beneficii pe termen lung, este recomandat ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus să se desfăşoare în cure de minimum 3 luni. Preţul unei cutii cu 28 de capsule Movial Plus este de 145 de lei şi se poate achiziţiona de pe http://shop.revidox.ro/regenerare-articulara/movial-plus sau din farmacii. Movial Plus face parte din portofoliul Core Invest Health, alături de Revidox, Ox by Revidox, Dormax, Admagra Forte şi Obergrass.

Pentru a fi la curent cu noutățile, accesați http://www.movialplus.ro și țineți minte că o viață fără mișcare e…precum articulațiile fără Movial!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *