Tratamentul care te ajuta sa slabesti acolo unde iti doresti!

cooltechFie ca te confrunti cu depozite de grasime acumulate in zona abdomenului, soldurilor, coapselor sau picioarelor, poti recurge la un tratament care te ajuta sa slabesti acolo unde iti doresti. Rezultatele sunt uimitoare – poti slabi pana la 5 cm, dupa doar trei saptamani de la efectuarea procedurii.

Daca te-am facut curioasa, afla ca tratamentul care actioneaza rapid si eficient asupra oricarei zone corporale se numeste CoolTech.  Acest tratament non-invaziv si fara durere foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. CoolTech este singurul aparat care raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului.

Care sunt etapele acestei proceduri corporale

  1. Efectul de vacuum retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
    2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
    3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
    4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

 

Zonele care pot fi tratate cu ajutorul acestui tratament sunt: abdomenul, fesele, genunchii, soldurile, coapsele si picioarele. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

Tratamentul se poate face in aBeauty Clinique, Bucuresti.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *