Ce tratamente faciale poti face in sezonul rece. Ce spun specialistii

dr andrei gregorian femei se intreaba daca in sezonul rece pot face anumite tratamente faciale sau injectari cu acid hialuronic sau botox in anumite zone. Exista vreun tratament pe care nu este indicat sa-l faci iarna? Iata ce spun specialistii.

Multe femei calca pragul clinicilor de infrumusetare nu neaparat pentru a-si face vreo interventie estetica, ci si pentru a alege tratamente faciale, non-invazive. Un procedeu nechirurgical, pentru care opteaza multe femei, chiar in sezonul rece, este microdermabraziunea – o metoda extraordinara de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza celulele moarte. Mezoterapia este si ea preferata de majoritatea doamnelor. Aceasta procedura presupune introducerea, prin injectare, a unui cocktail de substanţe – vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, etc – stabilit de specialist în funcţie situaţia pacientei. PRX T 33 si PRP se afla si ele in topul preferintelor femeilor atunci cand isi doresc un ten impecabil, curat, hidratat. Toate aceste procedure, dar si altele, sunt recomandate de catre specialisti pentru a fi facute si in sezonul rece.

“In sezonul rece poate fi facut absolut orice tratament facial, injectare cu acid hialuronic, netezirea ridurilor cu toxina botulinica, PRX T 33, peeling, PRP, mezoterapie, microdermabraziune. Asadar, in sezonul rece se pot face absolut toate tratamentele. In principiu, contraindicatiile sunt… de evitat soarele, sauna, solarul…”, spune Dr. Andrei Gregorian, managerul clinicii Gregorian.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *