Gina Pistol, la inaugurarea celei mai noi clinici medical-estetice, Trend Clinic

IMG_2258Proaspat intoarsa din “Ferma vedetelor”, Gina Pistol a participat la inaugurarea celei mai noi clinici medical-estetice din Bucuresti, Trend Clinic. “Echilibrul intre minte si corp”, acesta este motto-ul dupa care s-a construit conceptul Trend Clinic, un loc unde relaxarea si frumusetea vin la pachet.

“Asa cum este normal in orice business, ne dorim pacienti multumiti, de aceea am ales sa lucram cu cei mai buni producatori din domeniu,  branduri precum  Intraceuticals , Edge – HydraFacial , Cocoon – Cooltech, Syneron- Velasmooth si Yperion”, explica Adriana Barbu, owner-ul clinicii.

IMG_2249

Tratamentele din clinica vizeaza 3 subsegmente din domeniul esteticii, si anume estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

Trend Clinic este mai mult decat un business, s-a nascut dintr-o dorinta a Adrianei Barbu, owner-ul clinicii. “Ideea a pornit de la un vis, si anume acela de a ma retrage intr-o zi din businessul pharma, in propriul meu business, multumindu-le cu acesta ocazie tuturor celor care m-au format si m-au insotit de-a lungul anilor”.

Trend Clinic

Splaiul Unirii nr.4 Bloc B3 Sc.3 Et.2 Ap. 2.2 Cladirea Sitraco-Aripa Noua .
Mobil: 0740 33 00 32
Tel.: 021 367 24 47
office@trendclinic.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *