Cea mai nouă tehnică de liposucție!

bigstock-Cellulite-Skin-On-Her-Legs-52651474Kilogramele în plus acumulate în perioada sărbătorilor sunt cele mai dificil de dat jos. Eliminarea excesul de grăsime care dă corpului un aspect neplăcut poate însemna un exercițiu constant, chiar și de luni de zile.

Liposucția estea cea mai ușoară variantă de remodelare corporală daca se doreste eliminarea depozitelor instetice de grăsime acumulate la nivelul abodomenului, coapselor, bratelor, dar și din zone delicate precum genunchi, gambe sau glezne.

Liposucția este o interventie estetică chirurgicală care tratează zonele cu grăsime în exces de la nivelul abdomenului, feselor, șoldurilor, coapselor, gambelor, sânilor, spatelui, brațelor și gâtului. Procesul de eliminarea a grăsimii prin aspirație crează forme și contururi mai suple și mai aproape de cele ideale.

Procedura poate să dureze până la 3 ore, în funcție de complexitatea și numarul de zone asupra cărora se intervine, fiind agreată atât de femei cât și de barbați.

O clinică din București folosește pentru prima dată în România o tehnică de ultimă generație pentru intervențiile de liposuctie și liposcupltură

Eva sp6 – este un aparat inovator în procesul de liposculptură și eliminare a grăsimii prin aspirație, conceput de Euromi, o companie belgiană cu o experiență de peste 25 de ani în producerea și distribuirea de aparatură medicală în domeniu chirurgiei estetice.

Tehnica Lipomatic®3 folosită de aparatul Eva sp6 este singura de acest gen din România. Am decis achiziționarea acestuia datorită eficienței lui și avantajelor de care beneficiază în special pacienții. Practic, se reduce timpul intervenției și recuperării post operatorii, durerea este redusă considerabil și se pot trata cu el toate zonele corpului, mai ales cele delicate precum genunchi, gambe, glezne”, spune Dr. Ion Zegrea, medic specialist în chirurgie plastică la Clinica Elysium din București.

doctor-liposuctie

Pentru perioada de după sărbători, Clinica Elysium oferă un discount de 10% pentru intervenții de lipoaspirație până pe 14 februarie 2016. Pretul unei interventii pentru o zonă (abdomen superior / sau abdomen inferior / sau flancuri / sau coapse intern / sau coapse extern / sau fese /sau gambe) este de 1.200 EURO.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *