„Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!”

Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta(2)Cel mai puternic simbol al frumusetii feminine il reprezinta atitudinea. O femeie increzatoare, sigura pe frumusetea ei, poate atrage mai multe priviri decat apeland la orice truc vestimentar sau de machiaj.

Ilinca Vandici incurajeaza femeile sa renunte la trucurile de scurta durata si sa isi puna in valoare frumusetea alegand tratamente sanatoase. Aceasta se alatura in calitate de ambasador Centrului de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife, clinica de referinta in zona de sanatate si frumusete a femeii, parte a grupului MedLife, si sustine campania lansata de clinica medicala in cadrul unui eveniment de amploare. Prin campania “Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!”, specialistii DermaLife incurajeaza femeile sa isi pretuiasca frumusetea alegand tratamente benefice sanatatii.

Sunt onorata sa ma alatur unui centru pe care il consider de referinta atunci cand vorbim despre frumusetea si sanatatea femeii. Titlul de ambasador ma ambitioneaza sa imi asum si sa transmit mai departe valorile care stau la baza Centrului de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife: profesionalism si dedicare. Nu cred ca ar fi putut fi un moment mai potrivit pentru alaturarea mea Centrului DermaLife ca acum, cand este lansata campania <Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta>, pe care eu o sustin intru totul. Sunt sigura ca acest proiect le va invata si le va incuraja pe femei sa aiba incredere in ele, sa isi imbratiseze frumusetea si sa aiba grija de ele alegand proceduri care, pe langa efectul lor benefic asupra frumusetii, au un mare beneficiu asupra sanatatii”, a declarat Ilinca Vandici.

Proceduri noi, pentru preventie si tratament, disponibile in clinica Dermalife

Lansat in 2011, Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife si-a consolidat pozitia pe piata drept unul dintre cele mai mari centre de specialitate din tara, oferind servicii integrate pentru problemele pielii. Mizand pe servicii personalizate, specialistii le ofera pacientelor posibilitatea de a beneficia de tratamente adaptate nevoilor lor, care vizeaza direct problema cu care acestea se confrunta.

Centrul DermaLife pune la dispozitia pacientelor o gama vasta de proceduri, de la dermatologie clinica si chirurgicala pana la dermatologie estetica.

Noua echipa de specialisti DermaLife este coordonata de dr. Victor Gabriel Clatici, medic primar dermatolog,

“Lansarea de astazi a campaniei DermaLife <Nu te mai ascunde! Simte-te bine in pielea ta!>, campanie prin intermediul careia femeile sunt incurajate nu doar sa isi pretuiasca frumusetea, ci sa previna si imbolnavirea si sa aleaga tratamente sanatoase este si un bun prilej de a face cunostinta si cu noua echipa de specialisti a clinicii, pe care sunt mandru sa o coordonez si, mai ales, alaturi de care sunt bucuros sa lucrez. Sunt medici tineri, dedicati si profesionisti desavarsiti“ a afirmat doctorul Victor Gabriel Clatici, coordonator dezvoltare medicala DermaLife.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *