Celebritatile si-au ales cristalele preferate! Vezi ce bijuterii le-au cucerit pe Anca Lungu, Eli Roman sau Sonia Argint Ionescu!

collage2“Your Crystal Choice” este conceptul campaniei sub care brand-ul de bijuterii Preciosa si-a lansat colectia de primavara-vara. Situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City, concept-store-ul a reunit numeroase celebritati, jurnalisti de moda si bloggeri care au admirat frumusetea si stralucirea bijuteriilor din cristale de Bohemia.

Anca Lungu (Antena1), Eli Roman (Realitatea TV),  Sonia Argint-Ionescu (TVR1), Carmen Negoita, Florentina Fantanaru (Antena Stars), Ioana Maria Moldovan (Prima TV), Camelia Baltoi (Digi Sport), Irina Mohora (TVR1), Simona Taranu (Digi24), Florentina Opris (Prima TV), Alexa Niculae (Cronica Carcotasilor), Irina Cordoneanu (TVR1), Iulia Zgripcea (Antena3), Andreea Joita au testat o aplicatie inovativa ce foloseste realitatea augmentata, si astfel s-au putut “juca” cu sclipirile unui cristal supradimensionat.

Totodata, cei prezenti la eveniment au putut asista la un mini-recital sustinut de membrele cvartetului Amadeus. Abia revenite de la Festivalul de Film de la Cannes si din Venetia, unde au sustinut un concert in fata unei audiente formate din actori de la Hollywood, cele patru soliste au impresionat prin gratie, eleganta si delicatete, atribute care se regasesc si in colectia de primavara-vara Preciosa.

EliRoaman

Intr-o paleta cromatica ce pleaca de la tonurile pastelate de roz, bleu si violet, pana la negru clasic si argintiu, colectia reuneste numeroase piese pretioase (pandantive, inele, coliere, cercei, bratari si seturi) ce se adreseaza femeilor sigure pe propriile alegeri vestimentare care vor sa emane feminitate, dar in acelasi timp incredere in propria putere de seductie. Realizate din argint sau inox cu GENUINE CZECH CRYSTAL, realizate in Bohemia, aceste bijuterii sunt create dupa tehnici dezvoltate in sute de ani de traditie.

11407071_899019326825632_2978198419743736123_n

Aniversand un an de existenta de piata romaneasca, brand-ul Preciosa, al carui sediu central este in Jablonec nad Nisou, Cehia, are reprezentante comerciale in Statele Unite ale Americii, Canada, Hong Kong, China, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Singapore si Marea Britanie. Preciosa este un nume derivat din cuvintele spaniole “precioso” (pretios) sau “piedras preciosas” (pietre pretioase). De-a lungul timpului, cristalul a fost considerat o “expresie” a onoarei si spiritului nobil, transparenta naturala, fenomenul de reflexie a luminii avand un efect hipnotizant asupra privitorului.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *