Cum poti avea un abdomen plat! Iata ce sa faci!

media_143980107780784700

Indiferent de forma corpului pe care o ai, poti avea un abdomen plat daca ai grija la alimentatie si recurgi la un tratament combinat care ajuta la eliminarea tesutului adipos in exces si la tonifierea pielii lasate.

Daca te-am facut curioasa, afla ca este vorba despre doua proceduri corporale non-invazive care au efecte vizibile inca de la primele sedinte. Pentru eliminarea grasimii din zona abdomenului, poti incerca tratamentul CoolTech care foloseste o tehnologie performanta de criogenare ce elimina definitiv grasimea in exces. Procedura reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum.

Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate. Efectul de vacuum retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana ce tesutul ajunge la temperatura programata: – 8 grade Celsius.

Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 de minute, altfel rezultatele benefice vor intarzia sa apara. Dupa 6-8 saptamani de la realizarea acestui tratament, vei observa o scadere in centimetri de pana la 5 cm. Pentru o imbunatatire a rezultatelor obtinute, tratamentul VelaShape III este ideal atat pentru tonifierea corpului si dimunarea celulitei, cat si pentru reducerea circumferentiala in zona abdomenului si a coapselor. Prin intermediul acestui tratament este stimulata circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Astfel, se reduce laxitatea pielii si se obtine o tonifiere a zonei corporale tratate.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *