Cum scapi de colacei si de celulita in cel mai scurt timp?

celulita_colaceiStim, ti se promite in fiecare zi ca X tratament minune sau X pastila de slabit o sa te ajute sa arati ca Eva Longoria in 3 luni.  Le-ai incercat pe toate si ai observant, de fiecare data, rezultate Zero. Exista, insa, cateva constante in aceasta lupta pe care o dam cu celulitate si colaceii inestetici, iar acestea se traduc in fix 4 actiuni: Cooltech, Velasmooth, sport si alimentatie sanatoasa.

Despre sport si alimentatia sanatoasa s-a vorbit si para vorbit, stim ce sa facem, cum sa facem, unde sa facem. Nu stim, insa, mare lucru despre Cooltech si Velasmooth, doua proceduri de ultima generatie cu rezultate exceptionale. “Cooltech si Velasmooth sunt 2 proceduri de ultima generatie care, daca vreti, revolutioneaza domeniul esteticii. Prima ataca neinvaziv stratul de grasime, in timp ce a doua elimina celulita. Acum trebuie explicat faptul ca cele doua procedure pot fi prescrise impreuna, pentru persoanele care au indicatie de tratament de acest gen sau pot fi aplicate separate. Rezultatele vor fi foarte bune in ambele feluri, pentru ca fiecare aparat actioneaza acolo unde trebuie.”, explica Adriana Barbu, terapeut al clinicii estetico-medicale Trend Clinic.

Cooltech, ingheata pana la -8 grade

Cu ajutorul a doi aplicatori care, prin efect de vacuum, strang tesutul in plus si il supun terapiei de criogenare, Cooltech, ingheata pana la -8 grade. Celulele astfel distruse, vor fi eliminate in mod natural din organism, pentru ca dupa 3 saptamani de la prima sedinta, sa se diminuari de pana la 5 centimetri in circumferinta.

Velasmooth, incalzeste si elimina celulita

Bazandu-se pe efect de incalzire cu ajutorul radiofrecventei, Velasmooth elimina celulita, cu efecte vizibile inca de la prima sedinta. “ Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VelaSmooth Pro trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime, a circumferintei, cat si a straturilor superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei. Velasmooth Pro este un tratament terapeutic pentru celulita de profunzime, confortabil, fara timp de recuperare, non-invaziv si usor. Se estimeaza ca 80% din toate femeile cu varste peste 20 de ani au celulita, iar VelaSmooth Pro este primul dispozitiv de acest fel care va permite sa tratati celulita in siguranta”, conchide specialistul Trend Clinic.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *