Ellie White s-a alaturat campaniei “Corpul dupa nastere”!

campanie VelaShapeIn timpul sarcinii, corpul femeii trece printr-o serie de modificari necesare dezvoltarii fatului. Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea femeilor dupa nastere este surplusul de grasime care se depoziteaza cu precadere in zona abdomenului, feselor, soldurilor si coapselor. Pentru refacerea corpului dupa acest proces, sunt recomandate sportul si alimentatia sanatoasa, dar si tratamentele de remodelare corporala sunt de mare ajutor.

Artista Ellie White, mama a doi copii, s-a alaturat campaniei „Corpul dupa nastere” si ne povesteste cum a reusit ea sa-si recapete formele initiale. “Dupa fiecare nastere, ti se aduna un mic surplus in zona abdomenului si de aceea, m-am alaturat campaniei “Corpul dupa nastere” si am folosit tratamentul VelaShape dupa prima sarcina. Cu acest aparat minunat, alaturi de sport si de o alimentatie sanatoasa, am reusit sa imi recapat forma corpului,” afirma Ellie White.

Tehnologia la care a apelat artista este un tratament unic, non-invaziv, usor de folosit, care trateaza celulita, tonifica pielea lasata si asigura o reducere circumferentiala in zona abdomenului si a coapselor. VelaShape combina infrarosul (IR) cu radiofrecventa (RF) bipolara si vacuumul. Combinatia de IR si vacuum cu RF ajuta la incalzirea in profunzime a celulelor adipoase, tesutul fibros inconjurator si fibrele de colagen. Incalzirea adipocitelor se poate realiza doar la intensitate ridicata a RF. Designul optim al electrozilor si aplicarea constanta a vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda. Acest lucru mareste circulatia sangvina.

Dupa prima sarcina, Ellie White a apelat la tratamentul VelaShape si rezultatele mult asteptate nu au intarziat sa apara. “Acum cu doi copii este mai multa agitatie in jurul meu si tocmai de aceea, un astfel de tratament este oricand binevenit pentru ca este un moment foarte bun de relaxare atat pentru mine, cat si pentru corpul meu, chiar daca intre aceste sedinte am ales un stil de viata sanatos, asta insemnand mancare foarte sanatoasa si sport, bineinteles”, a adaugat artista.

Daca vrei sa iti recapeti silueta de dinainte sa nasti, inscrie-te si tu in Campania “Corpul dupa nastere” si primesti un voucher cu o sedinta gratuita de testare a tratamentului de remodelare corporala.

Pentru mai multe detalii, click AICI.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *