Daca si tu ai manca briose la orice ora din zi si din noapte, inseamna aceasta reteta este perfecta pentru tine. Briosele sunt gata in 20 de minute, sunt delicioase si pot fi savurate alaturi de o cana de cafea calda la micul dejun.
Ingrediente
jumatate de lingura de praf de copt
200 de grame de faina
150 de grame de zahar fin
150 grame de unt
5 ml de extract de vanilie
3 oua
Incalzeste cuptorul inainte de a te apuca de treaba. Pune hartiile pentru briose in tava.
Amesteca untul moale cu zaharul intr-un vas, apoi adauga ouale, unul cate unul. Amesteca bine compozitie.
Incorporeaza apoi faina, praful de copt si extractul de vanilie.
Pune aluatul in formele de briose, fara a le umple insa pana la varf.
Pune tava in cuptorul preincalzit si coace timp de 30 de minute sau pana cand trece de testul scobitorii.
Pofta buna!