Femei puternice pe care trebuie sa le urmaresti in 2015!

Liz-Arch-color-retouched-850x400Ai nevoie de motivatie pentru a reusi sa faci tot ce ti-ai propus anul acesta? Poti incepe prin a te inspira de la aceste femei care au grija de trupul si mintea lor. Atunci cand cele doua se afla in echilibru, restul vine de la sine.

Doamnele din acest articol au intotdeauna ceva de spus in domeniul in care activeaza, asa ca iti recomandam sa le urmaresti intreg anul. Sunt o adevarata sursa de inspiratie!

Aida Batlle – Cultivator de cafea. Este a cincea generatie de cultivatori si un pionier al miscarii inteligente de cultivare a cafelei.

Amanda Bisk – Fosta particpanta la Jocurile Olimpice, a fost diagnosticata cu sindromul oboselii cronice in 2011. Calatoria sa spre vindecare a dus-o catre yoga iar acum este #fitspiration pe Instagram. Este o propovaduitoare a pozitivismului.

Amanda Chantal Bacon – Este pioniera stilului de viata raw.

Barbara Bush – Este co-fondatoarea organizatiei non-profit Global Health Corps. Aceasta ofera sanse tinerilor profesionisti sa lupte in campul egalitatii in sanatate.

Dana James – Terapeut in nutritie, scriitoare si fondatorul Food Coach NYC.

Dana Clauat – Maestru Fen Shui, ia arta veche si o transforma intr-o practica pentru secolul 21.

Dr. Kulreet Chaudhary – Neurolog ayrvedic, combina Ayurveda si neorologia, tratand bolile cronice.

Gigi Yogini – Practicanta de yoga, inspira femeile de toate varstele, formele, marimile si statuturile sociale sa isi iubeasca si sa isi intareasca trupurile prin intermediul yoga.

Heather White – Activist de mediu, lupta pentru o lume mai curata si mai verde.

JJ Virgin – Expert in fitness si nutriie, ajuta oamenii sa inteleaga legatura dintre dieta, problemele cu greutatea si alte probleme de sanatate.

Gasesti AICI lista celor 100 de femei care ne inspira si pe care trebuie sa le urmaresti in 2015. Noi cu siguranta vom face asta!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *