Fii senzationala primavara asta cu o noua pereche de ochelari de soare Ray-Ban!

Abia asteptam sa se incalzeaza, sa ne luam „la purtat” perechile de ochelari de soare! Noi nu am renuntat la ochelarii chic nici pe timpul iernii, sunt fooarte utili la volan, intr-o zi cu soare!

Stiai ca in acest an se implinesc 60 de ani de cand James Dean a purtat celebrul model „Wayfarer” in „Rebel fara cauza”? Tehnologia lentilelor, brevetata inca de la lansarea Ray-Ban Aviator si design-ul inovator al ramelor au asigurat rapid succesul noului model.  Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Bob Marley, Andy Warhol, Tom Cruise, Michael Jackson, Rihanna si James Franco sunt doar cateva dintre numele celebre care au purtat modelul cu rame trapezoidale.

Ochelarii de soare Ray Ban sunt realizati din sticla „optica” speciala de inalta calitate, care se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de transparenta si stralucire. Aceasta sticla speciala extrem de pura – cristalul – este aceeasi care se utilizeaza pentru echipamente optice precum camere, binocluri microscopice, cu transparenta absoluta garantata si dispersie redusa a luminii, fara defecte de incluziune. Asigura claritate absoluta, o vedere 100% clara.

De-a lungul timpului Wayfarer a fost lansat in forme diverse, insa, in acest an, modelul aduce in prim plan noi materiale si noi tehnologii de realizare a ramelor. Iata despre ce noi modele este vorba:

ochelari1-640x430

Modelul Wayfarer Fleck reprezinta o noua categorie de ochelari. Pastreaza forma iconica Ray-Ban, ochelarii sunt disponibili in modele variate, un mix de brate lucioase si rame animal print.

ochelari2-640x430

Cand vorbim despre modelul Wayfarer Light Ray, ne referim la un nou capitol in istoria Ray-Ban. Bratele ochelarilor sunt subtiri din titan si completeaza perfect rama iconica Wayfarer. Balamaua monobloc, fara suruburi sau sudura este o noutate pentru acest model care devine astfel mult mai usor si mult mai subtire.

ochelari3-640x430

Realizat din denim 100%, modelul Wayfarer Denim are un nou design, reprezentand urmarea a doi ani de cercetare care au rezultat intr-o noua tehnologie de layering. Fiecare pereche este unica si beneficiaza de balamalele clasice si de un suport pentru nas din silicon hipoalergenic.

Tie care model iti place cel mai mult? Sa fie Wayfarer Denim .. sau poate modelul Wayfarer Light Ray, usor, cu brate subtiri? 🙂

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *