Beko dezvăluie Universul Built-In și aduce bucătăria în prim plan

Universul Beko Built In_1

Beko România invită publicul larg să descopere Universul Built-In, respectiv șase colecții de bucătărie moderne și aliniate celor mai noi tendințe în design, amenajare și utilare cu aparatură specifică. Cele șase colecții abordează întregul ansamblu al bucătăriei într-un mod interactiv și propun, de asemenea, conținut variat, specializat și accesibil.

Bucătăriile Beko sunt alcătuite din produse electrocasnice încorporabile din categoriile de cuptoare, plite și hote, precum și din segmentele de frigorifice și mașini de spălat vase. În funcție de echipament, dar și de designul spațiului, acestea sunt: Benita Grey, Inox with Black Glass, Shiny White, Rustic Traditional, Dark Inox Elegance și Rustic Chic. Fie că este vorba de tineri care locuiesc singuri, de cupluri, de familii, de oameni care preferă minimalismul sau de oameni care iubesc culorile și creativitatea, colecțiile Beko răspund preferințelor cele mai diverse.

Fiecare bucătărie propune un tur virtual interactiv, selecția de aparatură electrocasnică și tehnologiile care o compun, explicate prin cinematics și web VR, detalii despre extragaranție și, în curând, propuneri de rețete sănătoase realizate de către Chef-ul Beko.

Cele șase colecții reprezintă versiunea 360 a unei bucătării moderne. Pentru a explora și a afla care Univers Built-In li se potrivește, vizitatorii site-ului Beko pot completa un quiz rapid, alcătuit din câteva întrebări despre preferințe de design și amenajare a bucătăriei, afinități culinare și modul de petrecere a timpului în bucătărie. La finalul quiz-ului, fiecare utilizator va descoperi Universul Built-in care i se potrivește:

  • Dark Inox Elegance este colecția familiilor active și moderne, care preferă o bucătărie spațioasă. Tehnologia CombiSteam a cuptorului încorporabil scurtează perioada de gătire la abur, păstrând totodată nutrienții și vitaminele alimentelor.
  • Colecția Benita Grey este dedicată persoanelor cu un stil de viață liber, care pun ieșirile în oraș pe lista de priorități. Mașina de spălat vase Beko oferă o curățare rapidă și de până la cinci ori mai eficientă, datorită brațului rotativ încorporat.
  • Stilul de viață sănătos și designul de ultimă generație se echilibrează perfect în colecția de electrocasnice Inox with Black Glass. Lumina albastră a frigiderului Beko prelungește prospețimea fructelor și a legumelor continuând procesul de fotosinteză al acestora, cu ajutorul tehnologiei Active Fresh Blue Light.
  • Colecția Shiny White, cu un design curat, este concepută pentru cei care petrec mult timp în bucătărie și pun accentul pe calitate. High Efficiency Gas Burner, tehnologia integrată în aragazul Beko, reduce cu până la 35% timpul de gătire și cu 25% consumul de energie față de un arzător standard.
  • Rustic Traditional este creată special pentru persoanele cărora le place să se înconjoare de familie și de prieteni. Cu ajutorul tehnologiei 3D Cooking, cuptorul Beko gătește alimentele uniform și rapid pe toate suprafețele, datorită distribuirii regulate a căldurii.
  • Designul colecției Rustic Chic face din orice bucătărie un spațiu primitor, dedicat celor care tânjesc după liniște și confort. Hota Beko beneficiază de trei trepte de putere pentru reglajul absorbției, în funcție de preparatul gătit.

„Universul Beko Built-in creează o lume plină de posibilități atunci când vorbim despre bucătăria ideală, așa cum este ea percepută de fiecare dintre noi în parte. Noua campanie își propune să redea aceste posibilități într-un mod cât mai sugestiv, astfel încât fiecare vizitator al platformei să se poată identifica ușor cu universul care i se potrivește mai bine. Alege-ți universul Beko Built-in își dorește să servească drept sursă de inspirație celor care nu vor să facă niciun fel de compromis în alegerea bucătăriei, fie că vorbim despre calitate, tehnologie sau design” – Alexandra Pascu, Brand Manager Beko.

Universul Beko Built-In este prezentat aici – https://www.beko.ro/colectii/

Quiz-ul poate fi completat aici – https://www.beko.ro/colectii/quiz/

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *