Pe langa aranjarea corecta si ordonata a meselor, primul lucru care ne-a atras atentia a fost o masinuta galbena, in spatele caruia un bucatar pregatea pizza. Punea cu grija topping-urile, apoi introducea bunatatea intr-un cuptor urias cu lemne.
Am fost intampinate de personalul primitor si conduse spre terasa, unde erau singurele locuri libere.
Cand am avut meniul, asteptarile ne-au fost confirmate. Mancare cu specific italienesc, preturi pe masura.
Pentru ca tocmai mancasem, ne-am inceput seara cu cate o limonada uriasa: una cu soc si una cu menta. Din pacate, limonada cu soc nu avea varianta neindulcita, avand ca ingredient principal un sirop de soc. Cele trei limonade din meniu costa 15 lei fiecare.
Seara a continuat cu o supa de legume si o portie de risotto cu fructe de mare si ciuperci. Probabil ca aveam asteptari mai mari, insa supa avea textura de ciorba. Gustul, insa, delicios. Pret: 16 lei.
In schimb, risotto-ul a fost exact cum trebuie: cremos si plin de fructe de mare. Credem ca si-a meritat pe deplin cei 34 de lei.
Am observat ca toti cei din jur am comandat pizza, asa ca ne-am promis ca data viitoare sa o incercam si noi.
Nota a venit repede si s-a putut plati cu cardul.
Cu siguranta vom reveni!