Elena Gheorghe lansează “Steaua Imshata”

1

Elena Gheorghe pregătește pas cu pas evenimentul care poarta numele hitului lansat la sfârșitul anului trecut. Luna Alba este invitația lansată pe 23 mai la Sala Palatului, un concert cu muzică și tradiții aromâne și un prilej perfect pentru lansarea celui de-al doilea album de muzică armânească  semnat de artistă!

Proiectul care va fi pus în scenă este un omagiu adus bunicii artistei, care astăzi nu o mai poate vedea cântând decât din ceruri: “Dada a fost o persoană foarte specială in viața mea, mereu a crezut in mine si m-a ambiționat, mi-a dat curaj. Incă de când am început proiectul meu solo mi-a spus să scot și un album de muzică armâneasca, să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin, să le dau să guste din folclorul armânesc care este atât de dulce și de pozitiv. In 2008 am lansat “Lilicea vreariei” iar acum, odată cu spectacolul de la Sala Palatului, voi lansa și cel de-al doilea album”, spune artista.

Luna alba, Pamporea, Un trandafil creasti la firida mea, Ela Ela vor fi doar o mică parte din melodiile care vor răsuna la Sala Palatului. Până atunci însă, Elena va mai lansa câteva piese însoțite de videoclipuri. Chiar astăzi vă prezentăm cea mai nouă melodie machedonească numită “Steaua Imsheata”.

Filmările clipului au fost demarate la foc automat de artista care, după 1700 de km (București -Suceava-Timișoara-București) și 30 de ore nedormite, a hotărât, împreună cu echipa și regizorul, să filmeze mai devreme cu o zi, pentru că vremea se anunța ploioasă în următoarea perioadă! Ajunsă de la Timișoara la 5 dimineața, Elena  a intrat pe mâna echipei care s-a ocupat de imaginea ei, apoi drumul a dus-o direct la Mogoșoaia, locul în care s-a desfășurat acțiunea clipului. Spre fericirea ei, soarele a ieșit conform scenariului și videoclipul arată ca în imaginile de mai jos!

“Toată familia, în frunte cu soțul meu, dar și fanii care mi-au urmărit evoluția zilnică pe rețelele de socializare , m-au certat pentru că un asemenea program haotic, nopți pierdute, nedormite, îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzică parcă îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată“, a mai spus Elena Gheorghe.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *