PRwave implinește 14 ani

PRwave14ani

PRwave, site de știri online din afaceri, marketing, financiar, media și lifestyle, implinește 14 ani. Site-ul a fost primul din Romania dedicat imaginii, comunicarii si relaţiilor publice pentru afaceri si continua sa ofere conţinut relevant oamenilor de afaceri, persoanelor care doresc sa fie la curent cu cele mai noi stiri, specialistilor in relaţii publice si marketing si studenţilor de la facultaţile de marketing si comunicare. Mai mult, prin intermediul blogului de calatorii Travel – Moments in Time, lansat in urma cu 10 ani, vizitatorii au ocazia de a gasi articole care sa ii inspire in alegerea urmatoarei destinaţii de vacanţa.

„PRwave este un proiect incredibil. A pornit din dorinţa de a le oferi studenţilor la comunicare si relaţii publice un site de unde sa se poata informa, unde sa gaseasca articole de la specialisti in domeniu si studii de caz despre campanii de succes. Nici nu stiam atunci, in urma cu 14 ani, ce evoluţie minunata va avea PRwave! Am ajuns sa publicam zilnic zeci de stiri si articole din domenii variate – economie, afaceri, marketing, media, stil de viaţa, auto, IT, velo, evenimente etc. Avem, de asemenea, prezentari de carte in rubrica Books Wave si materiale si case studii in exclusivitate in cadrul rubricii Exclusive.

PRwave inseamna evoluţie constanta și adaptare permanenta pentru a ramane in top si a oferi conţinut de calitate vizitatorilor nostri. Ma bucur ca am reusit sa ajungem la 14 ani de PRwave!” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave.

Peste 86.500 de materiale au fost publicate in acest timp pe site – iar numarul creste zilnic cu noi stiri si articole. Site-ul ofera si o poveste poliţista care poate fi downloadata gratuit aici: https://mailchi.mp/6798c54c152c/inocentul. Iar daca va intrebaţi cum arata PRwave in urma cu 14 ani, iata un preview.

Unul dintre proiectele de succes ale PRwave este blogul de calatorii in limba engleza Travel – Moments in Time. Lansat in urma cu 10 ani si inceput ca un loc in care sa fie impartasite impresii de calatorie, blogul a ajuns la peste 1400 de articole cu sfaturi de calatorie, itinerarii, ghiduri si recomandari pentru orase din intreaga lume.

„Istoria PRwave continua. Va astept in fiecare zi pe site cu stiri proaspete si interesante si pe blogul de calatorii cu articole care sa va inspire”, a mai adaugat Violeta-Loredana Pascal.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *