Pe lista de vacanta pentru 2015: destinatii in care ne-ar placea sa ajungem!

Nelson_Carvalheiro_Lisbon-1-2-Medium1Pentru ca suntem la inceput de 2015 (teoretic), ne-am gandit sa ne facem o lista scurta de destinatii pentru vacanta de anul acesta.

Stim, ne place sa visam, insa visele sunt gratis si nimic nu ne impiedica sa ajungem macar cu gandul in aceste destinatii superbe.

Dupa o scurta cercetare, am ales cateva locuri care se pare ca nu sunt chiar atat de scumpe si care poti fi vizitate in orice perioada a anului.

1. Africa de Sud – Datorita fluctuatiilor cursului de schimb, aceasta destinatie a devenit mult mai ieftina ca in anii trecuti. Poti admira in voie fauna, ai intrare libera la cele mai multe dintre muzee iar transportul public este destul de ieftin. Visam deja sa ne bem cafeaua pe malul marii, in Cape Town.

2. Tunisia – Turismul incepe sa se recupereze si cele mai multe avertizari de calatorie au fost retrase. Poti alege sa ramai in cosmopolitul Tunis, sa vizitezi locul in care s-a filmat „Star Wars” si chiar sa cercetezi ramasitele imperiului Roman.

3. Shanghai – Chiar daca pare greu de crezut, aici cazarea pleaca de la 10 dolari pe noapte. Poti manca bunatati autohtone cu mai puin de un dolari si portii uriase in restaurante la preturi de sub 10 dolari. In plus, poti fi sigura ca nu te vei plictisi.

4. Bali – Nu am putut sa nu mentionam si acest paradis verde, chiar daca i s-a dus renumele de destinatie scumpa si cu multe reosorturi de lux. De fapt, daca te cazezi la localinici si folosesti transportul public, iesi chiar bine cu banii.

5. Portugalia – Si aici nu vorbim despre Barcelona ( care se afla in Spania ­čÖé ). In regiunea Algarve poti face surf si te poti plimba cu mult mai putini bani ca in oricare alt loc din Europa. In plus, alege Lisabona, unde vei vedea aceleasi lucruri frumoase cu bani mai putini si mai putina aglomeratie. Tramvaiul 28 iti ofera un tur complet al orasului cu doar 2,85 euro.

Tu unde ai vrea sa ajungi in 2015?

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *