Rowenta Silence Force – silentiozitate si performanta de aspirare extrema

Silence Force cu sac 2

Ai nevoie de cel mai dedicat “ajutor” pe care te poti baza pentru curatenia de Paste? Fie ca preferi varianta cu sac ori cea fara sac, Rowenta ti-a pregatit o gama larga de aspiratoare pentru ca tu sa te bucuri de o casa curata. Castiga timp, relaxeaza-te si petrece momente frumoase alaturi de cei dragi!

Beneficiaza de garantia extinsa Rowenta – iata ce trebuie sa faci: achizitioneaza pana pe 31 decembrie orice aspirator Rowenta din gamele Silence Force si X-Trem Power si inregistreaza produsul pe http://www.rowenta.ro/garantie-extinsa (2 ani garantie internationala Rowenta plus 3 ani service extins).

Tehnologie avansata si design atractiv

Un duo de succes isi imparte in mod egal indatoririle! Ea vrea sa curete chiar si cele mai inaccesibile colturi din casa, iar el, mai multa libertate de miscare! Cu aspiratoarele Rowenta optiunile sunt nenumarate!

Performante exceptionale? Desigur! Gama Silence Force ofera sesiuni de aspirare perfecte si alunecare fara efort pe orice pardoseala. Tehnologia Extreme Silence dispune de un nivel optim de silentiozitate, de doar 64 dB(A).

Iar asta nu este tot! X-Trem Power sunt eficiente energetic datorita tehnologiei EffiTech de optimizare a consumului si au o capacitate ridicata de colectare a prafului, ceea ce le face ideale pentru curatarea unor suprafete mari.

Alege modelul Silence Force preferat

Silence Force RO77xx este cel mai performant aspirator cu sac de la Rowenta si are cel mai redus nivel de zgomot, de doar 64dB(A), cu un consum de energie de doar 22 kWh anual. Best news? Nu mai este nevoie sa schimbi filtrele pentru ca este echipat cu sacul Hygiene+, ce capteaza 99,99% din praful aspirat. In plus, este usor de utilizat si igienic, are o clapeta de inchidere automata, care impiedica formarea norilor de praf atunci cand il schimbi.

Poate iti doresti un aspirator fara sac? Silence Force Cyclonic RO76xx foloseste tehnologia ciclonica, este extrem de silentios, are 67 db(A) si consuma doar 22 kWh/an. Filtrele de inalta eficienta capteaza si retin 99,98% din particule, astfel ca tu sa respiri un aer mai pur. Mai mult, datorita ergonomiei imbunatatite pentru gestionarea prafului, nu exista riscul deschiderii accidentale a recipientului, iar procesul de golire este unul foarte usor.

#GoodToKnow! Noul cap de aspirare Power Air cu 2 pozitii, inclus la ambele variante, cu sau fara sac, ofera rezultate exceptionale de aspirare pe toate suprafetele: covoare cu fir inalt, mochete, parchet sau gresie.

Cu putin efort, casa este mai curata si pregatita pentru sarbatori!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *