Super-curatenie cu aspiratoarele verticale Rowenta Clean & Steam

Clean & Steam 4

Curatenie la superlativ? The answer is here! Puterea de aspirare, aburul incorporat si ergonomia sunt cele trei puteri magice pe care le detine ajutorul suprem – Rowenta Clean & Steam. Alege-ti modelul preferat si apuca-te de treaba!

Rezultate remarcabile fara niciun compromis

Cum ar fi sa descoperi aparatul care te ajuta sa cureti toata casa rapid si fara niciun pic de efort? It’s not a dream! Rowenta Clean & Steam aspira si igienizeaza in acelasi timp, fie ca vorbim de gresie, marmura, linoleum sau parchet laminat – din living, in dormitor si pana in bucatarie, face fata cu brio oricarei provocari datorita sistemului Dual-Cleaning.

Tehnologia ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru aspirare eficienta. Ajusteaza debitul de abur de la Eco la Max in functie de zona vizata, dar ia-ti gandul de la chimicale si detergenti! Clean & Steam produce abur doar cu apa de la robinet si are puterea sa elimine pana la 99,9% din germeni si bacterii.

Versatilitate si performanta

Daca vrei un upgrade, Rowenta Clean & Steam All Floors curata atat suprafetele dure, dar si covoarele datorita accesoriului special Ultra Glider.  

Rowenta Clean & Steam Multi este cel mai avansat model si poate fi folosit independent de baza fixa. Cele 10 accesorii dedicate iti usureaza munca mai mult decat ai crede. Aburul puternic indeparteaza petele dificile de pe rosturi, ferestre, chiuvete, iar canapeaua este igienizata.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *