Călătorește și colecționează-ți amintirile de neuitat! NIVEA te însoțește în vacanță cu seturi de produse mini perfecte pentru bagajul de mână

NIVEA te insoteste in vacanta

Între farmecul insulelor grecești, castelele de pe Valea Loarei și agitația marilor metropole, oricui i-ar fi greu să aleagă o destinație pentru următorul city-break. Ce știm însă sigur este că orice ai alege ca destinație de vacanță, important este să ai grijă de pielea ta și să te bucuri pe deplin de experiența pe care ți-o oferă fiecare zonă.

Dacă ți-ai făcut planuri să pleci cu cei dragi în mini-vacanța de Paște și 1 mai, asigură-te că ai toate lucrurile importante în bagaj. Indiferent că este vorba de primul city-break din acest an sau deja ai pierdut numărul destinațiilor vizitate, NIVEA te însoțește în vacanță cu seturi de produse mini perfecte pentru bagajul de mână.

City break set NIVEA pentru EA

Ai totul pus la punct, destinația, biletele și cazarea. A mai rămas doar bagajul de pregătit. Pentru că o piele frumoasă este o piele îngrijită, ia-ți cu tine produsele preferate NIVEA în formate travel size. Descoperă kit-ul de călătorie ce conține  produsele esențiale pentru îngrjirea ta zilnică: Crema NIVEA Care, Deodorantul NIVEA Spray Invisible Black & White Clear, Apa Micelară NIVEA pentru ten sensibil, Gelul de duș NIVEA Creme Care și șamponul NIVEA Volume Care, toate în recipiente mini, uşor de folosit şi transportat.

NIVEA City Break Set

City break set NIVEA MEN pentru EL

Călătoria începe cu el. Indiferent că plecați pentru câteva zile, oferă-i produsele mini de care are nevoie. Veți economisi timp și spațiu în pregătirea bagajelor deoarece set-ul NIVEA MEN conține produsele esențiale de îngrijire: Balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive, Deodorantul Spray NIVEA MEN Invisible Black & White Power, Gelul de duș NIVEA MEN Protect & Care, Gelul de ras NIVEA MEN Sensitive și Crema NIVEA MEN Creme.

NIVEA MEN City Break Set

City Break-urile sunt perfecte pentru oricine caută să se relaxeze și să evadeze din cotidian. Deci, fie că ești pe cont propriu, cu persoana iubită sau împreună cu familia, descoperă un nou loc, călătorește și colecționează-ți amintirile de neuitat, fără grija bagajului, cu travel kit-urile NIVEA.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *