Peste 7.000 de fani ai muzicii rock, la concertul Deep Purple din Cluj

Deep Purple 2019@Ștefan Fekete_Infomusic_5

Deep Purple una dintre cele mai reprezentative trupe ale rock-ului britanic care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, starnind interesul celor ce nu erau nascuti pe vremea in care se aflau in topurile industriei musicale, a incheiat sezonul concertelor mari ale acestui an de la BT Arena din Cluj.

Dupa 50 de ani de albume de succes, nenumarate piese catalogate drept clasice in palmares si milioane de spectatori la concerte, veteranii de la Deep Purple au livrat un concert impecabil de o ora si 30 de minute in fata a 7.000 de fani. Rand pe rand, hiturile „Highway Star”, „Perfect Strangers”, „Lazy” si „Space Truckers” au cucerit publicul iar concertul a culminat cu „Smoke on the Water” si s-a incheiat cu multa energie pe piesele „Hush” si „Black Night”.

Deep Purple 2019@Ștefan Fekete_Infomusic_6

Setlist:

Highway Star

Pictures of Home

Bloodsucker

Demon’s Eye

Sometimes I Feel Like Screaming

Guitar Solo

Uncommon Man

Keyboard Solo

Lazy

Time for Bedlam

Keyboard Solo

Perfect Strangers

Space Truckin’

Smoke on the Water

Bis:

Hush

Bass Solo

Black Night

Deep Purple 2019@Ștefan Fekete_Infomusic_1

Pe langa efectele vizuale spectaculoase, artistii au sustinut si solouri remarcabile, Ian Gillan imbogatind piesele cu acorduri de tamburina si de muzicuta, iar chitaristii nu s-au lasat mai prejos. Momentul serii a fost totusi al claparului Don Airey, care a facut sa rasune pe scena arenei acorduri din „Rapsodia romana” a lui George Enescu.

Foto: Stefan Fekete – InfoMusic

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *