MMMai multa energie si aroma la Inmedio! Iata ce ti s-a pregatit!

Mica.Mare.MacinataInmedio a introdus in magazinele sale cafeaua proaspat macinata Doncafé, in doua variante de dozaj: mica si mare.

Campania „Mica. Mare. Macinata.” se adreseaza tuturor celor care isi incep ziua cu o cafea buna si ii imbie la o oprire pentru doza de placere si energie in galeriile comerciale si in mall-urile in care sunt amplasate magazinele Inmedio. Pentru a le face consumatorilor cunostința cu noul produs, Inmedio si Doncafé lanseaza in luna iulie si o promoție aromata: cei care comanda o cafea mica primesc una mare. Campania se desfasora pâna pe 10 august, in limita stocului disponibil.

Mica. Mare. Macinata.

Inmedio si-a propus sa anunțe consumatorii de cafea ca de acum se pot bucura de noi beneficii atunci când isi cumpara cafeaua din rețeaua de magazine: pentru ca boabele sunt proaspat macinate, ei se vor delecta cu un gust mai intens si mai bogat. În plus, acum pot alege doza ideala de cafea, dupa pofta sau nevoie.

Campania a fost conceputa si dezvoltata impreuna cu agenția Republika, iar numele ei porneste de la acel „MMM…!” pe care o cafea proaspata si intens aromata il provoaca degustatorilor. Mai mult decât o onomatopee, este acronimul beneficiilor pe care Inmedio le ofera clientilor de cafea: cele doua opțiuni de dozaj (mica si mare) si faptul ca este proaspat macinata. Inmedio ofera in luna iulie si 10.000 de cafele pentru zile mai productive si mai placute.

„Pentru consumatori, cafeaua este un ritual zilnic important: un pick-me-up la trezire, un combustibil la lucru, un liant social in timpul liber. Mai presus de toate, cafeaua inseamna placere. De aceea, ne-am propus sa oferim clienților nostri doza zilnica de placere in aceasta noua forma – proaspat macinata si in doua variante de dozaj. Mai mult decât atât, in luna iulie le vom oferi clienților si 10.000 de cafele din partea casei, pentru ca ei sa incerce noua rețeta, din boabe proaspat macinate”, spune Petruța Ionița, reprezentant Inmedio.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *