Descoperă noua ediție limitată Davidoff Café Topaz Explorează comorile naturii

Exploreaza comorile naturii

Davidoff Café continuă tradiția lansărilor de cafea în ediție specială, cu Davidoff Café Topaz. Ediția limitată din acest an își propune să aducă un omagiu topazului, una dintre fascinantele comori ale naturii.

Explorarea face parte din experiența degustării fiecărei cești de cafea de lux, pe tot drumul său de la plantație la degustător. Gusturile intense ne aduc mai aproape de locuri exotice și ne stimulează simțurile și imaginația.

Noua ediție limitată Davidoff Café Topaz vă invită la o călătorie parfumată și aromată. Aceasta aduce un omagiu frumuseții și energiei unei pietre prețioase unice: topazul, compoziția cafelei fiind inspirată de natura sa vibrantă. În această nouă ediție veți descoperi boabe de cafea Arabica din Columbia, îmbinate cu măiestrie într-un amestec de cafea premium, creând o ceașcă perfectă Davidoff Café.

Topazul: piatră prețioasă rafinată, cafea Arabica desăvârșită

Eleganța pietrei de topaz este redată și printr-un ambalaj inedit. În semn de recunoaștere a frumuseții sale veșnice a fost creat un design exclusivist și intrigant. Ca un topaz, designul captivează prin culori calde, strălucitoare și elemente luminoase. Astfel, se realizează o compoziție vizuală inedită, potrivită pentru o cafea pe măsură.

Rețeta Davidoff Café Topaz se adresează cunoscătorilor cafelei desăvârșite, traducând notele elegante ale pietrei de topaz prin savoare, prin design și prin specificul regiunii de cultivare. Fiind o ediție limitată, puteți savura Davidoff Café Topaz doar pentru o perioadă limitată de timp, fiind cadoul perfect pentru iubitorii de cafea cu standarde înalte când vine vorba despre calitate.

Cele două variante de cafea care surprind esența pietrei de topaz sunt: cafea prajită și macinată, cu note subtile de mandarine și cafea instant, cu o aromă delicată de ciocolată neagră. Acestea sunt disponibile în comerțul modern și tradițional începând din octombrie 2019 și până în ianuarie 2020.

Davidoff Café reprezintă un stil de viață cosmopolit, contemporan, care îți deschide calea către micile momente de delectare zilnică. Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii şi un pasionat iubitor al excelenţei în cafea: „A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.”

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *