Sase bucatari celebri pun ceva la cale! Vezi ce spun cei 6 despre Chefs. Experience!

chefs pictureMai mult ca sigur i-ai vazut la TV, iar acum vei avea ocazia si sa savurezi preparate facute de ei. David Contant, Petru Buiuca, Giovanni Piselli, Jesica Zamfir, Mehrzad Moghazehi si Nini Pham sunt doar o parte din chefii celebri care vor gati in cadrul evenimentelor de la Chefs.

“Toate miscarile importante au inceput cu o mana de oameni care au fost capabili sa se adune si sa sustina un lucru in care cred” este de parere Mehrzad Moghazehi.

Ce este Chefs Experience? Un altfel de restaurant ce se va deschide in Bucuresti si care promite sa ofere experiente culinare deosebite.

Cum vor face asta? Simplu! In fiecare miercuri sau joi aici veti putea experimenta altceva. Daca intr-o saptamana vei putea incerca desertul preferat al Principesei, prin intermediul bucatarului Casei Regale, saptamana urmatoare vei putea experimenta felul de mancare preferat al unei vedete, prin bucatarul sau personal. Mai mult, saptamanal, intr-una din serile mentionate va vor gati si bucatari renumiti.

“Daca ne-am strans aici, inseamna ca se pregateste o schimbare” – Giovanni Piselli.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *