Ce detalii să nu dezvălui înainte de nuntă. Cum să-ți personalizezi evenimentul cu stil

i wish events (5)

Să poți ține un secret în ziua de astăzi… e un lucru mare. Nu toată lumea reușește să facă asta. Însă, dacă vrei să-ți surprinzi invitații la nuntă este bine să nu dezvălui toate elementele cu care ți-ai creat un eveniment unicat.

Vrei ca invitații tăi să rămână cu gura căscată la nunta ta? Ei bine, află că atunci când îți creezi un eveniment personalizat, unicat, este ideal ca anumite detalii să nu le dezvălui înainte de marele moment. Rochia de mireasă, mărturiile, tortul sau piesa pe care vei dansa alături de jumătatea ta, sunt unele dintre acele lucruri pe care ar trebui să le ții secrete până în ziua nunții. Pe lângă acestea, ai face bine să nu dezvălui tuturor invitaților nici decorul, aranjamentele sau culorile, ci să le lași la stadiul de surpriză.

 Ce detalii nu e bine să dezvălui înainte de nuntă

“Tot mai multe cupluri au început să-și pună amprenta personală pe cel mai important eveniment din viața lor, nunta. O parte dintre ei vor să-și arate povestea de dragoste folosind anumite elemente, tematici… și o țin secretă până în ziua nunții pentru a-și surprinde invitații. Pentru o atmosferă de neuitat, decorul și anumite elemente este indicat să nu le dezvalui”, spune Cristina Mihăilescu, de la I Wish Events & Planning.

 Cum să-ți personalizezi nunta cu stil

Așadar, vara lui 2019 a venit cu noi provocări pentru organizatorii de evenimente unicat, asta pentru că, tot mai mulți tineri își doresc personalizarea întregului eveniment.

“Intr-adevăr, tot mai multe cupluri își doresc un eveniment personalizat, unicat, care să reflecte poveștile lor de dragoste sau care să respecte anumite tematici. Pentru noi, ca și specialiști în organizarea de astfel de evenimente, este o reală plăcere. Cu imaginație și pasiune pentru frumos, organizăm evenimentele așa cum le visează fiecare cuplu. Ne place să le transformăm visul în realitate, să le facem evenimentul unic atât pentru ei, mirii, cât și pentru invitații lor.

i wish events (4)

Câteva dintre elementele “la modă” în această vară, care pun accent pe personalizarea nunții, a evenimentului, ar fi:  noul model de scaun (gold sau gold roze) pe care putem pune decoruri din eșarfe și flori – în nuanțele alese de către miri, pe masă – farfuria suport cu margine (gold sau roze ) sau farfuria suport cu perle (gold sau silver) în care putem așeza frunze decorative inscripționate cu numele invitatului; meniu personalizat pus pe farfurie; pe fiecare șervet putem lăsa câte un bilețel pe care să scriem citate celebre despre dragoste sau alte mesaje dorite de miri. De asemenea, mesele nu se mai numerotează cu banalele numere: 1, 2, 3 și așa mai departe. Acum, mirii optează pentru nume de țări sau de flori, spre exemplu: masa “Paris”, masa “Milano”, etc. Se mai “poartă” textele personalizate pe photo corner; panoul welcome transparent, la fel, decorat cu flori și verdeață, asortat, desigur, cu decorațiunile și aranjamentele din sală.

Cuplurile aleg tematici cu foarte multă verdeață, cu tot ce ține de natură, acestea creând un cadru mirific, unicat și o atmoferă de poveste. Aș vrea să amintesc și de video mapping pe care tot mai mulți miri îl doresc. Acest video mapping îți dă posibilitatea să le arăți invitaților povestea ta de iubire, într-un mod special și unicat. Pe întreaga perioadă a evenimentului, pe video mapping rulează imagini cu cei doi din timpul relației sau alte fotografii inedite, amintiri ce îi unesc”, spune Andra Marcu, specialist în crearea și organizarea de evenimente unicat – I Wish Events & Planning.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *