Cursuri despre tine. In iunie la Fundatia Calea Victoriei! Iata ce te asteapta!

communicationCel mai important proiect al nostru suntem noi insine si relatia pe care o avem cu cei din jur. Cu cat investim mai mult in implinirea noastra in plan personal, cu atat ne bucuram mai mult de viata si putem oferi mai mult celorlalti.

Fundatia Calea Victoriei a pregatit, la inceput de vara, o serie de workshopuri care mizeaza chiar pe aceasta desavarsire si care rimeaza cu atmosfera luminoasa de afara, prin deschiderea si interactiunea dintre participanti. Vino in salile insorite din Popa Soare pentru un sir de intalniri in care sa te descoperi!

  • Arta de a avea intotdeauna dreptate, cu Alin Comsa, din 2 Iunie – Este in firea noastra sa dorim sa convingem, sa avem dreptate. A avea inTOTdeauna dreptate nu este un scop utopic, ci un obiectiv realist, daca manuim corect tehnicile de oratorie, retorica si dialectica. In comunicarea de zi cu zi, a fi convingatori dar si onesti este principalul scop; de aceea e important sa intelegem cum gandeste interlocutorul nostru si cum putem avea credibilitate.
  • Alegeri Constiente – Primul pas spre Fericire, cu Laura Pecie, din 5 Iunie – Din personalitatea noastra fac parte si fragmente care actioneaza autonom si care ne ingreuneaza deciziile si schimbarile pe care dorim sa le facem. Cu totii tindem spre o viata armonioasa si echilibrata, iar pentru asta, trebuie sa invatam sa gestionam starile care ne tin in loc si sa aplicam metodele prin care sa ne atingem potentialul maxim.
  • Ganduri care iti schimba Viata: Intelepciunea Tao, cu Eduard Bucescu, in perioada 15-17 IunieUn vechi principiu taoist afirma o idee pe care o simtim cu totii in subconstient: „Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile la care te uiti se schimba.” Taoismul iti rafineaza perceptia, te ajuta sa vezi miracole in lucruri dintre cele mai banale, te indeamna sa constati ca simplitatea este cea mai mare arta si cea mai directa metoda de a ramane in armonie cu universul.

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la http://www.victoriei.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *