Recomandare Fetede10.ro: Cursuri pentru dezvoltarea sinelui, in luna mai, la Fundatia Cale Victoriei

2e6f600Fundatia Calea Victoriei te asteapta in luna mai cu o diversitate de cursuri adresate schimbarii personale si cunoasterii sinelui. Privim primavara ca un moment de energie si entuziasm potrivit pentru a explora noi oporunitati cum ar fi cursurile: Networking, Storytelling, Managementul schimbarii, sau Leadership.

Echilibrul casei mele. Atelier de FENG SHUI, din 4 Mai – Îti propunem sa descoperi una dintre metodele de echilibrare a energiei unui loc prin intermediul unor remedii feng-shui care sunt strans legate de simboluri, forme si culori. La finalul atelierului, aplicam cele invatate pe planul casei fiecarui cursant, individual, sub supravegherea trainerului.

Atelier de NETWORKING – Arta de a stabili si mentine relatii, din 5 Mai –  Arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern. În realitate suntem foarte conectati si dependenti unii de altii. Capitalul social pe care-l detii poate valora mult mai mult decat iti dai seama la prima vedere, asa ca depinde de tine ce faci cu el: Îl explorezi si-l dezvolti sau pur si simplu il ignori.

STORYTELLING in Public speaking, din 8 Mai – Cand le vorbesti altor oameni – prezentari la locul de munca, discursuri la conferinte si evenimente speciale sau pentru motivarea echipei – si vrei sa convingi sau sa inspiri, nu exista tehnica mai potrivita decat povestirea. Învata sa devii un povestitor de succes!

„Daca viata ta ar fi un film…” – Atelier de dezvoltare personala, din 9 Mai – Ai tot ce ai nevoie pentru a te simti liber(a), fericit(a) si implinit(a) chiar acum. Ai toate abilitatile, calitatile si resursele necesare. Esti perfect ok, exact asa cum esti in acest loc, in aceasta clipa. Daca ceva te impiedica sa traiesti deplin acest adevar permanent, hai sa vedem despre ce e vorba.

Schimbarea in bine–MANAGEMENTUL SCHIMBĂRII, din 13 Mai – Daca muncesti din greu, daca esti ambitios sau ti-ai pierdut motivatia pe drum, daca vrei sa fii un pic mai productiv sau fericit, sa incepi, sa continui sau sa mentii o schimbare pentru o viata personala si profesionala mai buna, si… aici lista poate capata nenumarate forme, haide sa povestesti si sa afli mai multe despre SCHIMBARE: ce inseamna si cum se intampla!

Vreau sa invat sa fiu fericit!, din 19 Mai – Poate crezi ca fericirea este ceva care pur si simplu ti se intampla, insa fericirea poate fi chiar un domeniu care se invata, in care te poti perfectiona si care isi arata utilitatea atunci cand incepi sa-l aplici in viata. De la cum sa cultivi recunostinta pana la cum sa-ti recunosti bogatia launtrica, de la cum sa faci mici schimbari frecvente in cotidian pana la cum sa atribui semnificatii profunde lucrurilor care ti se intampla, gama de metode, practici si legi scrise sau nescrise care ne pot apropia de fericire este foarte vasta.

Atelier de LEADERSHIP, din 25 Mai – Acest curs se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa afle cum pot coordona persoane, echipe sau proiecte, dar mai ales cum pot face leadership cu propria persoana. Se poate spune despre leadership ca este in fond o stare de spirit. Nu conteaza unde te afli din punct de vedere ierarhic, adevarul este ca poti influenta lucrurile din orice pozitie, atata vreme cat intelegi notiunile de charisma si inteligenta emotionala in leadership.

Înscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la  http://www.victoriei.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *