Designerul Andreea Dogaru comparata cu Alexander McQueen la Strasbourg Fashion Days 2015!

Andreea Dogaru - Strasbourg Fashion Days (2)Colectiile Andreea Dogaru, designer roman al noului val, au fost laudate la festivalul international de moda Strasbourg Fashion Days 2015! Mai mult, romanca Andreea Dogaru a fost comparata cu renumitul designer Alexander McQueen, gratie colectiei Lilith, prezentata în cadrul festivalului.

Andreea Dogaru - Strasbourg Fashion Days (3)

Andreea Dogaru a surprins pe cei prezenti de la Strasbourg Fashion Days 2015 cu cea mai noua colectie a sa: Lilith. Rochiile gotice au atras atentia iubitorilor de moda, care au aplaudat fiecare creatie din colectie!

„Strasbourg Fashion Days 2015 a fost un succes si ma onoreaza comparatia cu incredibilul designer Alexander McQueen. Ma bucur ca cea mai noua colectie a mea, Lilith, una dintre cele mai provocatoare de pana acum, a impresionat persoane iconice din industrie,” a declarat Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru - Strasbourg Fashion Days 2015

Strasbourg Fashion Days este un festival international dedicat designerilor din întreaga lume. Evenimentul este, totodata, si unul dintre evenimentele europene must-see iar editia din acest an propune o tema încantatoare: Fashion Love & Peace.

Andreea Dogaru - Lilith (2)

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *