Herbalife Nutrition intră pe piața produselor de wellbeing prin lansarea „Tri Blend Select”

Tri Blend - Herbalife Romania

Herbalife Nutrition a lansat „Tri Blend Select”, primul său shake proteic 100% vegan, menit să consolideze prezența companiei pe piața în continuă creștere a produselor dedicate segmentului de wellbeing.

Tri Blend Select conține o combinație unică de mazăre, quinoa și semințe de in, ca parte a unui amestec proteic premium care oferă toți aminoacizii esențiali într-o proteină completă. Cu un conținut scăzut de zahăr și cu o aromă bogată, este 100% vegan, conține ingrediente din surse naturale și organice, furnizând vitamina C și 7 minerale cheie – perfecte pentru cei care caută o nutriție naturală și de calitate. Tri Blend Select poate crește aportul de proteine pe bază de plante atât pe parcursul dimineții, cât și în cursul după-amiezii ca parte esențială a unei mese sănătoase sau după un antrenament fizic.

Tri Blend

Tri Blend îndeplinește cerințele unui număr tot mai mare de „consumatori de wellbeing” care caută ingrediente naturale, cu o origine cunoscută, despre care dețin mai multe informații și în care au încredere. Gama urmează să fie extinsă şi cu alte produse pe parcursul timpului.

La Herbalife Nutrition, ne propunem întotdeauna să acoperim nevoile pieței care este într-o evoluție rapidă, cu produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și au un gust deosebit! Tri Blend Select ne consolidează poziția pe piața produselor dedicate segmentului de wellness, în valoare de aproape 100 de miliarde de dolari la nivel global, oferind distribuitorilor noștri șansa de a atrage noi categorii de consumatori“, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Tri Blend Select cu aromă de banană este disponibil și în România, începând cu luna august.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *