Cele 12 alimente care reduc riscul de cancer la san! Le stiai?

ApplesCancerul la san este una dintre cele mai teribile boli cu care se poate confrunta o femeie. Aceste alimente iti vor reduce riscul de a dezvolta teribila boala datorita nutrientilor continuti.

1. Somon – Contine acizi grasi omega-3, relationati cu reducerea celulelor canceroase.

2. Piersici – Contin flavonoide si fitonutrienti care protejeaza organismul de cancer.

3. Afine – Antocianinele continute ajuta la stimularea sistemului imunitar si lupta cu radicalii liberi.

4. Ciupercile albe – Pot stopa cresterea tumorilor si reduce greutatea tumorilor canceroase.

5. Nuci – Contin acizi grasi omega-3 si fitosteroli care ajuta inima.

6. Usturoi – Contine ajoen care lupta cu celulele canceroase.

7. Rosii – Licopenul continut este un antioxidant puternic care opreste cresterea tumorilor.

8. Varza – Contne enzime si glucosinolati, excelenti pentru sanatatea generala.

9. Broccoli – Sulforafanul continut lupta cu celulele canceroase si opreste cresterea altor tipuri de celule canceroase.

10. Morcovi – Contin beta-caroten care scade riscul de cancer la san.

11. Curcumina – Are proprietati anti-inflamatorii.

12. Mere - Coaja merelor este plina de nutrienti, antioxidanti, fibre si alte componente care lupta cu cancerul.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Leave a Reply