Dany D de la muzica la actorie. „Adrian Pintea mi-a fost ca un tată.”

Besos Criminales - 2868

Artistul a devenit cunoscut publicului larg acum doi ani, în urma succesul pe care l-a avut pe scena talent show-ului X Factor, unde Dany D a ales să interpreteze o bucată din celebrul musical ”Jesus Christ Superstar”. „Nu mă așteptam să te văd aici”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. „Nu te-am recunoscut, dar mi-ai plăcut foarte mult atunci, la teatru, iar astăzi ai adus o stare.”, a continuat acesta. „De la acuta aia a fost șoc. Minunat. Incredibil”, a adăugat Delia, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams a ținut să puncteze: „El ar putea câștiga X Factor”. Actor şi cântăreţ, absolvent al insitutului teatral avându-l ca mentor pe regretatul actor şi profesor Adrian Pintea, Dany D a decis să-și schimbe direcția muzicală și să se reinventeze.

Debutul meu muzical a fost atunci când l-am descoperit pe Michael Jackson, îi ştiam toate melodiile în perioada liceului, apoi apariţia mi-am făcut-o prima data pe scena festivalului Mamaia. Întâi a fost muzica în viaţa mea, dar odată cu întâlnirea cu regretatul actor Adrian Pintea, căruia îi datorez cariera mea de actor, a fost şi actoria. Din 2006, în urma spectacolul de musical, opera rock Jesus Christ Superstar, în care Adrian Pintea m-a ales să îl interpretez pe Jesus Christ, am intrat la Universitatea Naţională de Teatru şi Film.”, precizează Dany D. –

Atunci când vine vorba de colaborarea pe care a avut-o cu regretatul actor Adrian Pintea, Dany D spune “Experienţa alături de el a fost extraordinară, mi-a fost ca un tată. Între noi a fost o simpatie reciproca fantastică. Eu eram foarte fascinat de talentul lui atât de actor, regizor cât şi ca profesor, şi mai ales de felul în care relaţiona cu cei din jur, o sursa de inspiraţie pentru mine şi pentru toata lumea de altfel.

Recent artistul şi-a lansat şi primul său single Besos Criminales.

Mesajul piesei Besos Criminales reprezintă un joc al flirtului, mix-ul de sentimente între un el și o ea, când experimentezi tot felul de sentimente care te intrigă și te fac să îți dorești mai mult, despre atingeri vinovate și flirt senzual, toate astea transpuse pe note muzicale.”, declară Dany D.

Single-ul „Besos Criminales” este lansat sub egida Dany D, ca artist independent, piesa fiind produsă în Mexic de către Orlando di Pietro, nominalizat de 2 ori la Latin & American Grammy şi David Rojas, A&R Westwood Management, iar linia melodică şi versurile poarta semnătura artistului.

Unde il gasesti pe Dany D:

YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=7eirZlL3cEg
Instagram – https://www.instagram.com/danyd.music
Facebook – https://www.facebook.com/danyd.music

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *