Tendintele Stefanel pentru Primavara-Vara 2015! Afla ce se poarta!

Shot_01_019_EColectia este compusa din piese distincte, usoare si practice, caracterizate de nota italieneasca a brandului Stefanel. Fiecare piesa are un spirit proaspat si confortabil. Purtate comod, rochiile lungi, pelerinele si top-urile boeme reprezinta elementele principale ale colectiei, alaturi de atemporalul „stil marinaresc” si asimetricele „dungi verticale”, care exprima o atitudine nedefinita, dar rafinata.

Shot_04_004_E

Rochiile tricotate si elegante sunt in centrul atentiei drept solutia pentru a te descurca in perioadele de mid-season. Sunt foarte lungi, monocrome, naturale, cu taieturi largi si cu siguranta foarte diferite. Taieturile sunt ample si fara o forma precisa. Se simte eleganta care se apropie de vestimentatia de strada. Toate materialele si tesaturile folosite sunt naturale.

Shot_02_009_G

Ultima parte a colectiei a fost numita „roz tropical” si se potriveste cu starile de vara târzie: rochii tip tunica si caftane in nuante deschise de roz delicat si verde-gri, perfecte pentru a fi combinate cu sandale din piele intoarsa si o geanta de paie.

Shot_03_004_E

Gama de culori provoaca un sentiment de prospetime fina, de la albastrul indigo pal la camasile barbatesti. Trendul sezonului consta in nuante pamântii, echilibrate cu galben luminos, gri perlat si argintiu, rosu inchis si tonurile pastelate ale sfârsitului de vara.

Shot_45_014_C copy

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *