Si tu poti fi o eroina! Lasa-te inspirata de povestea acestui Spiderman anonim!

spider-man-helps-feeds-homeless-birmingham-uk-3Nu te costa nimic sa arati un stop de compasiune si nu ai nimic de pierdut daca imparti ce ai in plus cu cineva care nu are deloc.

De multe ori, pierdute in nebunia cumparaturilor de care nu avem nevoie, uitam de lucrurile care conteaza cu adevarat. Un smartphone nou inseamna masa pentru o luna pentru o persoana care nu are nimic. Cu banii de pe un brunch mancat la cel mai fancy restaurant din oras hranesti o familie ramasa pe drumuri.

spider-man-helps-feeds-homeless-birmingham-uk-5

Nu vrem sa fim ipocrite, toate avem placerile noastre vinovate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim intr-o lume in care cei din jur nu conteaza. Iar cel mai bun exemplu pentru noi este un tanar din Marea Britanie.

Orasul Birmingham si-a gasit propriul supererou. Un barbat anonim de 20 de ani se imbraca in costum de Spiderman in fiecare seara si imparte alimente persoanelor fara adapost.

„Inainte, atunci cand imparteam mancare, nimeni nu ma privea de doua ori. Insa atunci cand vad ca Spiderman este cel care imparte mancare, lumea vine si ma intreaba ce fac. Cel mai important este ca multe persoane sunt inspirate de povestea mea si incep sa faca acelasi lucru”, spune tanarul, care ziua este barman.

Te invitam sa-i urmaresti povestea impresionanta si sa meditezi asupra situatiei. Ai face si tu asa ceva?

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *