Cum te antrenezi primăvara aceasta? (Re)descoperă plăcerea mișcării cu cea mai recentă colecție primăvară-vară de la 4F

4F_fitness women (1)

Energie, un corp și o minte sănătoase, mai puțin stres și mai multă încredere în forțele proprii, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care activitățile fizice le aduc. Antrenează-te în propriul ritm, îndeplinește-ți obiectivele și bucură-te de fiecare oră de mișcare.

Indiferent că preferi cross-fit, yoga, cardio, fitness la sală sau îți dorești să te antrenezi în aer liber, 4F îți pune la dispoziție o gamă largă de articole vestimentare funcționale și accesorii, tot ce ai nevoie pentru a te antrena fără probleme. Cinci colecții sport au fost create special pentru a corespunde cerințelor celor care se antrenează, femei și bărbați deopotrivă, indiferent de nivel și de tipul de antrenament preferat.

Colecția pentru femei

Curaj, determinare, euforie. Antrenamentul produce multe emoții, bucură-te de fiecare în parte. Colecția E-motion este caracterizată de articole vestimentare care îți permit să fii tu însăți și să te miști în voie îndiferent de antrenamentul pe care îl preferi. Accentele roz-aurii, satinul elastic și tăieturile feminine subliniază formele și pun în valoare orice tip de corp.

Colecția Color Pop îți va oferi și mai multă energie să te antrenezi. Cuprinde articole universale pentru un antrenament de vară: top-uri subțiri, bustiere cu suport extra și o gamă largă de colanți funcționali. Albastrul închis și modelele florale sunt completate de modelele în nuanțe neon de verde lime și portocaliu. Colanții cu modele liniare în culori aprinse subțiază corpul, iar antrenamentul va fi și mai plăcut.

4F_fitness women (2)

Colecția Sun Fullness cuprinde articole vestimentare care se potrivesc personalității tale, indiferent dacă practici yoga de ani buni sau dacă acum pornești în această aventură. Nuanțele calde de roz sunt alăturate clasicului negru, iar linia este completată de articole cu un design inspirat din natură, tot ce ai nevoie pentru a-ți găsi armonia, pentru a fii tu. Linia răspunde nevoilor femeilor care caută haine din materiale respirabile, confortabile și care permit libertatea de mișcare, cuprinzând atât articole strânse pe corp (second skin), cât și lejere.

4F_yoga (2)

Descoperă colecția: http://www.4fstore.ro/echipamente-fitness-dama-colectia-noua

Colecțiile E-motion și Sun Fullness sunt disponibile din luna februarie online pe http://www.4fstore.ro și în magazinele 4F din București: ParkLake, Mega Mall, Sun Plaza și Militari Shopping, și Sibiu: Promenada Mall. Colecția Color Pop va fi disponibila începând cu luna martie.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *