Simona Nae apeleaza la tratamentul de tip vampir pentru revitalizare și rejuvenare!

Simona Nae si doamna dr. Daniela CatanasSimona Nae este, cu siguranta, una din cele mai feminine și adorabile prezente de pe piata muzicala din Romania. Insa, pentru a se mentine mereu tanara și revitalizata, solista apeleaza la un tratament inedit, ce consta in extragerea propriului sange care se centrifugheaza și se reinjecteaza acolo unde este nevoie. Aceasta procedura poarta numele de PRP_Vampir și este efectuata de catre dr. Daniela Catanaș la cabinetul dansei.

“Este un tratament foarte putin dureros, dar care are un efect extraordinar pe termen destul de lung. Sunt foarte multumita de acest tratment, deși la inceput mi-a fost foarte frica. Eu sunt o fire care prefera sa previna decat sa trateze, iar tratamentul PRP este unul cat se poate de natural”, a declarat Simona Nae.

“In cazul terapiei PRP – Vampir, substantele active sunt extrase chiar din sangele pacientului și reinjectate acolo unde este nevoie. In plus pentru un efect de durata și pentru o accelerare a stimularii de colagen se recomanda amestecarea serului pacientului cu un amestec de vitamine și aminoacizi. Efectul de revitalizare și regenerare se observa la cateva zile de la injectare, cu un maxim in 30 de zile. Aceasta terapie este foarte indicata și pentru ștergerea ridurilor și estomparea cearcanelor inlocuind acidul hialuronic”, a declarat dr. Daniela Catanaș.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *