Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă! Iată soluția

daniela-diveica

Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze? Este un subiect de care multe femei sunt interesate în această perioadă de izolare, asta pentru că nu-și mai pot vizita specialiștii pe mâinile cărora se lăsau, până nu demult.

Perioada de izolare le ține departe de clinicile de înfrumusețare pe multe doamne și domnișoare. Acestea nu mai pot merge la specialiști pentru a-și face diverse intervenții estetice la nivelul tenului, al scalpului sau al corpului. Și cum acasă nu putem face anumite tratamente sau proceduri, cum ar fi injecții cu acid hialuronic sau botox, PRP, Mezoterapie sau Peeling, suntem nevoite să găsim soluții temporare care ar putea prelugi efectele tratamentelor făcute la clinici până a începe perioada de izolare. Dacă pentru scalp și ten putem face diverse măști cu produse “alimentare”, să spunem așa, pentru a prelungi un pic remanența acidului hialuronic injectat în buze, avem o singură soluție, după cum susțin specialiștii.

Dr-Diveica-Tixel

“Acidul hialuronic este resorbabil, fiind hidrofil, el atrage apa în țesături, se comportă ca un “burete”. Cu cât țesăturile, mucoasele – în cazul buzelor – sunt mai hidratate, adică cu cât noi ne hidratăm mai mult, cu atât acidul hialuronic rezistă mai mult! Aceasta este însă doar o soluție temporară de a putea prelungi un pic remanența acidului injectat”, explică Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *