Onda Coolwaves – Revoluționează slăbirea localizată! Este considerat tratamentul nr. 1 în estetică medicală corporală noninvazivă

Onda-Coolwaves-trattamento-per-eliminare-la-cellulite-1536x864

Microundele Coolwaves vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur și eficient. Aparatul este recomandat pentru slăbire localizată corporală (abdomen, brațe, linia sutienului, coapse, fese); anti celulită; piele lăsată, cu laxitate. În țară există doar câteva astfel de aparate, iar unul dintre ele se află la Clinica Statera din București.

ONDA este unicul sistem care folosește Coolwaves™, microunde speciale care targhetează numai celulele grase și membranele acestora, eficient și neinvaziv.

DEKA a creat după mulți ani de cercetare, o piesă de mână inteligentă ce ghidează câmpul electromagnetic selectiv către adipocite pentru a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire calmează pielea, asigurând siguranța și confortul pacientului. ONDA a câștigat trofeul internațional Antiaging Beauty Trophy de la Monaco pentru cea mai bună tehnologie de remodelare corporală din lume.

Unul dintre terapeuții de la Clinica Statera, care lucrează cu acest aparat de care femeile s-au îndrăgostit pur și simplu, ne-a explicat ce presupune de fapt o ședință și cât de eficientă este.

Onda - Clinica Statera (5)

“Tratamentul Onda este premieră în materie de remodelare corporală. Îl face foarte special faptul că nicio tehnologie de acest gen nu a mai fost și nici nu este pe piață iar rezultatele obținute depășesc cu mult alte tratamente. Acționează pe bază de microunde ce induc procesul de apoptoză, ceea ce stimulează procesul natural de slăbire localizată. Practic, celula grasă este stimulată să-și golească conținutul, iar conținutul ei va fi eliminat prin intermediul celulelor macrofage, vor fi transmise în limfă și eliminate pe căi naturale. Pentru rezultate excepționale se recomandă un ciclu de 4 ședințe, fiecare ședință se repetă la fiecare 2 săptămâni. După cele 4 ședințe se va face o pauză de 6 săptămâni și se poate relua tratamentul fie cu aceeași schemă de 4 ședințe, fie se poate face câte o ședință pe lună pentru întreținere. Desigur, in prealabil noi facem o evaluare, măsurători specifice si apoi stabilim protocolul exact de tratament. Aparatul are 3 funcții: slăbire localizată, tratament anticelulitic și partea de întindere a pielii, lucrează pe laxitatea cutanată. În timpul tratamentului, pacienta va resimți, în primă fază, o senzație de căldură, și rece, combinată, pentru că aplicatorul încălzește în interior țesutului. Mai exact, încălzește din interior către exterior, iar manipulul la nivelul pielii este rece, are o temperatură care pornește de la 5 grade, pentru a oferi comfort pe timpul tratamentului. Spre final există posibilitatea să se resimtă ca o ușoară febră musculară. După un astfel de tratament, pacientei i se recomandă să nu se expună la soare timp de 48 de ore, să nu folosească creme cu efect termic, și se recomandă, bineînțeles, un consum mai mare de apă. Totodată, se recomandă și masajul zonei pentru a stimula și pentru a drena mai bine, pentru a obține rezultate mult mai bune”, explică Andreea Zamfir, terapeut la Clinica Statera, care a ținut să precizeze că rezultatele apar chiar după prima ședință.

Onda - Clinica Statera (1)

Cum acționeaza Onda?

Slăbire Localizată

Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat în aplicator distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță si confort.

30-Abdomen-inainte-dupa-onda_800

Anti Celulită

Microundele Coolwaves™ targhet-ează țesutul conector dintre lobulii adipoși ce formează nodulii de celulită, eficient chiar pentru stadii foarte avansate.

Efectul de „coajă de portocală” este combătut maxim eficient.

7-celulita-fese-dupa-onda_800

Fermitatea pielii

Microundele Coolwaves™ induc contracția fibrelor de colagen și, deci, formarea colagenului nou responsabil pentru compactarea țesuturilor.

Energia este optim direcționată cu microunde inteligente

O performanță neegalată a tehnologiei este faptul că ONDA reușește o performanță uimitoare de distribuție a energiei pentru remodelarea corporală (slăbire, anticelulită, fermitatea pielii).

Un procent considerat de 80% penetrează direct stratul de grăsime, în timp ce numai 20% din energie ajunge în derm (căldura produsă este contrabalansată de un sistem de răcire). Aceste procente surclasează tehnologiile concurente.

Practic, aparatul emite microunde la o frecvență de 2.45 GHz, frecvență care este cel mai bine absorbită, pentru cele mai eficiente rezultate nechirurgicale,  conform clinicastatera.ro

Nici un alt sistem nechirurgical de remodelare corporală nu prezintă aceeași distribuție de energie emisă, care reușește să asigure eficiența, confortul și efectul de creștere a fermității pielii (prin stimularea neocolagenezei).

Aplicatoare cu sistem de răcire

Aplicatoarele Shallow de energie emit Coolwaves™ în mod inteligent: target-at și focalizat pe zonele unde se dorește: țesut adipos subcutanat, anumite depozite de grăsime, fără a afecta și țesuturile din jur.

Sistemul de răcire care intră în contact cu pielea este integrat în piesele de mână, răcind dermul, contrabalansând căldura emisă de microunde.

Onda - Clinica Statera (7)

Dermul este prezervat, asigurând confortul total al pacientului și evitând orice efect secundar sau inflamație, NU riscă să cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folosiți în sistemele de radiofrecvență.

Microunde pentru slăbire

Diferența dintre microundele Coolwaves și Radiofrecvență

Microundele inteligențe COOLWAVES sunt unice pentru că determină moleculele care le absorb să oscileze și să vibreze, încălzind astfel mediul unde acestea sunt emise.

ONDA generează microunde la frecvență de 2,45 GHz, o frecvență care este preferențial absorbită de moleculele de grăsime, mai degrabă decât de moleculele de apă.

Conductivitatea epidermei și a dermei, care conțin multă apă, dar nu și grăsime, este mult mai mare decât cea a hipodermului. De aceea, atunci când Coolwaves penetrează pielea, acestea trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absorbția fiind de aproximativ 20% din energia emisă), în timp ce acestea își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80 % din energie).

Onda - Clinica Statera (3)

În schimb, sistemele tradiționale de radiofrecvență (domeniul de frecvență 0,1 – 40 Mhz) acționează numai superficial datorită absorbției lor ridicate de către moleculele de apă. Acest lucru înseamnă că nu numai că nu reușesc să pătrundă adânc în organism pentru a trata grăsimile, dar, de asemenea, riscă să lezeze pielea.

Ce sunt de fapt microundele?

Microundele fac parte din marea familie de unde electromagnetice [domeniul de frecvență: 1 – 300 GHz]. Astăzi ele sunt comune în multe domenii ale vieții de zi cu zi, inclusiv în domeniul medical, pentru diagnostic sau tratament.

Cum acționează și cât este de sigură pentru piele tehnologia ONDA?

Pentru siguranța suplimentară și confortul îmbunătățit al pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu un sistem integrat de răcire ce acționează ca o barieră între sursă de alimentare Coolwaves și piele.

Aceasta creează o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, permițând acțiunea să fie concentrată adânc în țesut pe zona vizată.

Astfel, Onda Coolwaves NU riscă să cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folosiți în sistemele de radiofrecvență.

Mai multe detalii și informații despre Onda Coolwaves puteți găsi pe site-ul Clinicii Statera:

https://www.clinicastatera.ro/

https://instagram.com/clinicastatera?igshid=h37jmktcp3n0

Sau direct la adresa: Sos. Pipera nr 4, Bucuresti.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *