Femeia de afaceri Nadia De Luca a slăbit, natural, 30 de kilograme! Uite cum arată frumoasa blondă în costum de baie! „Iată meniul meu pentru o zi”

56D23A08-276A-4B3D-B6B9-E8F1078EA7E2
Nadia De Luca, siluetă de invidiat după ce a slăbit 30 de kilograme! Vedeta a dat câteva ponturi pentru o siluetă armonioasă! 
Femeia de afaceri Nadia De Luca (39 ani) a reuşit să slăbească natural, cu sport şi o alimentaţie sănătoasă, mai bine de 30 de kilograme. La cererea multor cititoare, frumoasa blondă a dat câteva ponturi pentru o siluetă de vis, precizând însă că nu are o diplomă în nutriţie sau fitness.
„Frumusețea este o stare de spirit, feminitatea poate fi pusă în evidență fără prea mult efort, prin atitudine și încredere în sine. Vara a venit însă de o lună şi jumătate și cred că foarte multe doamne și domnișoare au emoţii la așa-zisa “probă a costumului de baie”, iar asta înseamnă un corp sănătos și tonifiat!
14a14929-acb5-4396-8143-7a7885ff967a
 Paşii de urmat dacă vrem să vedem în oglindă o siluetă armonioasă sunt, în opinia mea, următorii: reducerea consumului de sare, creșterea consumului de apă, alimentația sănătoasă
alcalinizarea organismului, monitorizarea caloriilor, creșterea ratei metabolismului, practicarea sportului, tratamentele corporale şi terapiile Yoga
Iată un exemplu de meniu al meu pentru o zi!
Dimineața
Un pahar de apă călduță sau o infuzie de ceai cu lămâie
Cereale de ovăz cu fructe proaspete și lapte de capră
1-2 ouă pregătite după preferință
Sticksuri din castraveți, morcovi și ardei
Gustare
Un “pumn” mic de caju, nuci braziliene sau migdale (brain food)
Pânz
Pește, fructe de mare cu orez sălbatic
Gustare
Smoothie din fructe proaspete
Cină
Halumi sau brânză de capră cu salată mixtă verde
Între mesele principale trebuie să existe un interval de patru-cinci ore, iar între gustări două ore”, a spus Nadia De Luca.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *