Descopera gama de ingrijire superioara de la NIVEA!

nivea-cream-bath

După o zi lungă la birou, o sesiune de shopping cu fetele sau serii de exerciţii intense la sală, ştim că aştepţi cu nerăbdare un moment special din rutina ta de frumuseţe: un duş plăcut şi relaxant. Ştim că unele femei rămân cu o senzaţie de piele uscată în urma îmbăierii, de aceea experţii NIVEA au dezvoltat o nouă formulă intens hidratantă ce curăţă blând pielea, lăsând-o extrem de mătăsoasă: NIVEA Creme Smooth.

Astfel, NIVEA îţi întâmpină nevoia de a avea o piele catifelată cu ajutorul NOULUI Gel de duş Creme Smooth, îmbogăţit cu unt de shea.

Inspirată din formula uneia dintre cele mai apreciate loţiuni de corp NIVEA, Smooth Sensation, noul gel de duş are un efect hidratant de lungă durată şi acţionează eficient chiar şi în cazul pielii uscate, lăsând o senzaţie insensă de catifelare.

Formula nutritivă cu unt de shea, ingredient extras din arborele de shea şi foarte cunoscut pentru proprietăţile sale extrem de benefice pielii, este îmbogăţită cu vitaminele A, E şi F ce hrănesc pielea, o protejează şi o hidratează în profunzime, lăsândo extrem de catifelată şi mătăsoasă.

NOUL Gel de duş NIVEA Creme Smooth

Produs cu proprietăţi hidratante şi nutritive, datorate extractului natural de unt de shea, recomandat pentru toate tipurile de piele, dar cu precădere pentru cea uscată. Datorită compatibilităţii ridicate, este foarte potrivit şi pentru pielea sensibilă.

Se aplică sub duş, în timpul spălării. După spălare, pielea devine incredibil de catifelată şi mătăsoasă.

NIVEA Creme_Smooth_Cream_Shower_250ml_PS

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *