Trucuri excelente pentru conturarea posteriorului! Trebuie sa le incerci!

art-ass-beautiful-couple-Favim.com-495446Nicio parte a corpului feminin nu pare sa primeasca atat de multa atentie precum posteriorul.

Exista exercitii nenumarate care se concentreaza pe aceasta parte a corpului, insa exista si cateva trucuri pe care le poti pune in aplicare pentru a-ti contura posteriorul.

1. Mergi pe varfuri – Este cel mai usor exercitiu pentru ca nu iti cere o anumita perioada de timp. Il poti face oriune. Mergi pe varfuri 30-40 de secunde, odihneste-te si repeta de cateva ori pe zi, in fiecare zi.

2. Mergi pe bicicleta – Aceasta este cea mai puternica arma impotriva celulitei pentru aceasta parte a corpului. In acest fel, iti vei intari si muschii din zona.

3. Genuflexiuni – Fa-le timp de cinci minute in fiecare zi si vei incepe sa vezi exercitiile in cateva luni.

4. Urca scarile – Sunt excelente pentru intarirea si conturarea posteriorului. Incearca sa eviti cat poti lifturile si scarile rulante si vei incepe sa vezi diferenta in scurt timp.

5. Fa exercitii cu o perna – In timp ce stai in pat, pune-ti o perna intre genunchi. Dupa ce o fixezi, incearca sa o strangi bine intre genunchi, incodand muschii picioarele. Ramai in aceasta pozitie cat de mult poti.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *