Dăruiește răsfăț și îngrijire NIVEA fiecărei femei speciale din viața ta

Set cadou NIVEA Smooth Pampering

Modelul nostru de femininitate, inspirat de femeile importante din viața noastră stă la baza formării noastre. Mama este, desigur, prima femeie care ne arată lumea prin ocrotirea și grija cu care ne învăluie. Treptat, învățăm ce înseamnă feminitatea și delicatețea de la ea, dar și de la mătuși și verișoare dragi, de la prietenele și colegele pe care le admirăm.

În luna martie, NIVEA ne ajută să oferim răsfăț și îngrijire femeilor dragi din viața noastră. Cele 11 pachete-cadou NIVEA conțin combinații diferite de produse de îngrijire delicată pentru ten, corp și păr, adecvate tuturor tipurilor de piele, pentru ca tu să îl găsești pe cel potrivit pentru fiecare femeie importantă din viața ta, în funcție de gusturile, stilul și preferințele sale.

DĂRUIEȘTE CADOURI ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII SPECIALE

Pentru că luna martie este momentul în care ne arătăm aprecierea față de femeile dragi, NIVEA îți vine în ajutor cu colecția de pachete-cadou, disponibilă în cele mai importante hypermarketuri din țară.

Descoperă promoțiile în magazinele Carrefour, Cora, Auchan și DM selecționate* până pe 8 martie și bucură-te de premiile pe care le poți câștiga la achiziționarea produselor și pachetelor Mother’s day NIVEA.

Descoperă câteva idei de cadou pentru femeile care te inspiră zi de zi.

Set cadou NIVEA Q10 Anti-Age Kit este cadoul ideal pentru femeia matură, care iubește îngrijirea delicată pentru o piele revitalizată. Pachetul conține NIVEA Q10 Power cremă de zi anti-rid 50 ml, NIVEA Q10 cremă de mâini Q10 ani-îmbătrânire 100 ml.

Set cadou NIVEA Q10 Anit-Age Kit

Dacă ai în preajma ta o femeie care iubește răsfățul, apreciază parfumurile subtile și îi cucerește pe ceilalți cu energia și naturalețea sa, atunci setul cadou NIVEA Rose Pampering poate fi alegerea potrivită dacă vrei să o surprinzi în luna martie. Acesta conține Crema pentru corp Souffle cu flori de cireș și ulei de jojoba 200ml și Apa micelară bifazică cu apă de trandafiri 400ml, o combinație de produse care care îi vor răsfăța tenul și corpul.

Set cadou NIVEA Rose Pampering

Setul cadou NIVEA Smooth Pampering este o experiență de hidratare zilnică, pentru femeia mereu ocupată, care adoră acel mic moment de răsfăț pentru ea. Cadoul este alcătuit din Lapte de corp delicat 250ml, Gel de duș Waterlily&Oil 250ml și Antiperspirant roll-on Black & White Invisible Clear 50ml – preț recomandat 50 RON.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *