Simona Dragomir a dezvaluit parintilor isteti cum sa aiba copii sanatosi!

simona-dragomisJoi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta „Traieste Sanatos cu Simona” cu tema: „Copii sanatosi, parinti isteti”. Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis; dr. Oana Octavia Spanu, medic primar dermatolog; dr. Brindusa Pana, brand manager al cosmeticelor Bebble; Gabriela Man, nutritionist, medic medicina generala, specialist in siguranta alimentelor si Ionela Chitanu, reprezentant Noua Luni.

Cu ocazia celei de-a treia conferinte „Traieste Sanatos cu Simona”, aceasta, impreuna cu specialistii invitati, au impartasit publicului sfaturi privind protejarea si ingrijirea copiilor inca din primele zile de viata.

Un eveniment de suflet, daruit tuturor gravidutelor si tinerilor parinti!

„Tema conferintei actuale, «Copii sanatosi, parinti isteti», a avut o implicatie emotionala mult mai mare decat cele anterioare. Am oferit sfaturi referitoare la cresterea si ingrijirea unui bebelus chiar din perspectiva unei mame. Avand doi copii, aflati in perioade diferite ale vietii, am putut sa empatizez cu gravidutele si mamele tinere care au participat la eveniment. De aceasta data, am pus accent pe ingrijirea nou nascutilor, dar si a copiilor. Cred ca primii sapte ani de viata sunt esentiali in conturarea unei personalitati echilibrate si a unui corp sanatos. Tocmai din aceste considerente, specialisti din domeniul ingrijirii si a cresterii copilului: banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma cu Activit Colostru Premium si Magiunul de Topoloveni au raspuns afirmativ invitatiei mele de a se implica in conferinta «Traieste Sanatos»”, a marturisit realizatoarea emisiunilor „Buna dimineata, Sanatate!” de la Antena 1 si „Meditatii pentru parinti” de la radio Itsy Bitsy.

La conferinta au participat peste 100 de persoane, dintre care peste 45 de femei insarcinate au fost dornice sa afle cum se traieste sanatos, dar si cum se fac alegerile potrivite pentru bebelusii lor.

In plus, Simona Dragomir a precizat: „M-am bucurat enorm sa vad atat de multe gravidute, insotite de partenerii lor de viata. Este esential ca in cresterea unui copil sa se implice ambii soti, iar barbatii sa fie deschisi tuturor schimbarilor hormonale survenite in decursul sarcinii. Am ales sa colaborez cu vectori de imagine in industria ingrijirii bebelusilor si a copiilor: banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma si Magiunul de Topoloveni. S-a raspuns tuturor curiozitatilor publicului, de la subiecte legate de celulele stem atat de importante pentru sanatatea copilului la produse de ingrijire potrivite pentru bebelusi, dar si pentru mame. De la accesoriile potrivite pentru cei mici la produse cu sursa de calciu si vitamina D necesare cresterii si dezvoltarii normale a oaselor copiilor. Nu trebuie uitata si nutritia potrivita pentru acestia. Desigur ca au mai ramas subiecte ce urmeaza a fi dezbatute in cadrul conferintelor viitoare, asa ca va astept in septembrie, cu o noua tema interesanta: «Baba sufera la frumusete» „.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *