Top 3 cele mai apreciate rochii by BlossomDress Atelier!

Rochia Rose - Blossom Dress1. Rochia Rose – Esti o fire romantica, nonconformista sijucausa? Aceasta este rochia ideala pentru tine. Rochie de dantela fina, cuspatele adanc decoltat in „V” si acoperita intr-un tulle roze princare se intrevede dantela, un model boho chic cu ajutorul caruia vei iesi cusiguranta in evidenta. Decolteul adanc subtiaza silueta si creeaza o linieevidentiata a taliei. Rochia Rose este ideala pentru o nunta in aer liber sau intr-un cadru romantic si relaxat.

Rochia Eva - Blossm Dress2. Rochia Eva – feminitate la superlativ. O rochie tipprintesa din voal de matase naturala perfect imbinata cu modelul floral aldantelei si cu maneci lungi… Un statement al elegantei. Aceasta rochie este potrivita unei locatii de nunta luxury, spatioasa.

Rochia Thea - Blossom Dress3. Rochia Thea – rochia bijuterie. Broderia bogata imbinatacu tulle-ul italian ii confera acestei rochii o tinuta demna de o fireprinciara, extrem de eleganta si pretioasa. Aceasta rochie este aleasa in specialde femeile increzatoare, care realizeaza ca toate privirile vor fi atintiteasupra lor si doresc sa se bucure de asta.

Te asteptam sa te convingi la showroom-ul BlossomDress din Dorobanti, Str. Prof Ion Bogdan nr. 8!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *