Cum să organizezi o petrecere în stilul anilor ’90. Ce nu trebuie să lipsească! Iată câteva ponturi utile

WhatsApp Image 2019-07-04 at 11.26.28

Dacă vrei să organizezi o petrecere cu tematică, în stilul anilor ’90, trebuie să știi că nu doar muzica respectivei perioade face totul în cadrul evenimentului. Dresscode-ul și decorațiunile sunt și ele la fel de importante.

O petrecere în stilul anilor ’90 poate fi reușită și de neuitat dacă ții cont de fiecare detaliu în parte și faci în așa fel încât invitații să intre în atmosferă.

 Muzica

Desigur, unul dintre cele mai importante detalii este muzica specifică. Ori că aduci un dj, ori că pui CD-uri cu muzică din anii ’90, important este să alcătuiești un playlist pe cinste în care să introduci doar melodii din vremea respectivă, piese pe care cei prezenți pot dansa și se pot distra.

petrecere anii 90 (2)

 Decorațiuni specifice

Un alt detaliu la fel de important în organizarea unei petreceri reușite în stilul anilor ’90 este alegerea decorațiunilor. Specialiștii spun că la astfel de evenimente se aleg accesorii colorate cum ar fi baloane, cercuri, perne sau alte lucruri care ies în evidență. “Pe lângă acestea, pe ici – colo poți așeza câte un element specific anilor respectivi, cum ar fi un stroboscop, magnetofon, casetofon cu bandă magnetică, tranzistor (aparat radio cu tranzistoare), pick-up cu discuri magnetice, lucruri care, în anii ’90, erau la modă. În funcție de programul stabilit al petrecerii, un moment aparte poate fi aducerea unui televizor cu tub, la care să se vizioneze un film vechi”, spune Andra Marcu de la I Wish Events & Planning, specialist în creare de evenimente unicat.

“Ornamentele din hârtie sunt și ele o opțiune în crearea unei astfel de petreceri. Aceste decorațiuni din hârtie colorată nu sunt foarte greu de realizat și pot fi montate oriunde. În plus, ele sunt de efect și atrag privirile celor prezenți. Deși “la modă” în prezent, video-mapping poate fi folosit și la o petrecere cu tematică a anilor ’90. Pe el pot rula videoclipuri ale formațiilor celebre vremei respective”, spune Cristina Mihăilescu de la I Wish Events & Planning.

 Dresscode-ul 

Ca totul să fie că la carte, trebuie să-ți anunți prietenii, invitații, să aleagă cu atenție ținutele. Ei ar trebui să poarte articole vestimentare colorate, accesorii mari, body-uri, pantaloni evazați, sneakerși, șosete viu colorate etc.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *