Paralela 45 si DeMoga Music te zboara-n Mykonos

Paralela45_DeMogaMusic2Paralela 45 si DeMoga Music au dat startul unui nou proiect: „Paralela 45 si DeMoga Music te zboara-n Mykonos”. Acesta se desfasoara in perioada 24 iulie 2015 – 04 august 2015, pe pagina de Facebook DeMoga Music, http://www.facebook.com/demogamusic.

„Dupa reusita Taberei de Muzica, am decis impreuna cu Marius Moga sa pornim un proiect cu un premiu atractiv si cu un mecanism usor de aplicat pentru tinerii care apreciaza muzica si vor sa isi puna creativitatea la incercare. Am vazut deja intre zecile de comentarii de inscriere multe versuri reusite, asadar Paralela 45 promite castigatorului o vacanta de unde sa se intoarca plin de inspiratie.”, a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Participantii vor compune un text in care vor folosi cateva cuvinte cheie precum #Paralela45 (obligatoriu), #vacanta, #cool, #insula, #mare, #soare, #vara, #distractie, #calatorie, #party, #prieteni. Pentru a intra in competitie, textul trebuie postat drept comentariu la clipul aferent concursului de pe pagina de Facebook DeMoga Music. Castigatorul proiectului va fi persoana care va obtine cel mai mare numar de like-uri pentru creatia sa, iar desemnarea lui se va face pe data de 4 august.

Premiul proiectului consta intr-un pachet turistic pentru doua persoane in Grecia, Insula Mykonos, in perioada 19.08 -26.08.2015. Pachetul include transport cu avionul Bucuresti-Mykonos si retur, 7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Aphrodite Beach 4* si transport aeroport-hotel-aeroport.

Proiectul se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar numele castigatorului va fi facut public pe ambele pagini de Facebook ale organizatorilor.

Succceeeesss!!!!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *